Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Radio, afl. 155

Pateo Radio

Daan Akkerman over de Tarot

Daan Akkerman

De gast voor de uitzending van 18 mei 2016 van Pateo Radio was Daan Akkerman (1957). Hij is al vele jaren actief als paragnost. Zijn website is Daan Akkerman.nl. In deze aflevering van de Pateo Radio talkshow spraken Daan en gastheer Johan Oldenkamp voornamelijk over de Tarot.

De Tarot is een eeuwenoud orakel, dat al in de 14e eeuw in zijn huidige vorm voorkwam in Zuid-Europa. De Tarot bestaat uit de 22 kaarten van de Grote Arcana (de zogenaamde hofkaarten, die vooral betrekking hebben op de onderlinge menselijke verhoudingen) en de 56 kaarten van de Kleine Arcana. Daan geeft al sinds 1981 Tarotkaart-leggingen en cursussen in binnen en buitenland. Eind april 2016 gaf hij hierover lezingen in Wageningen, Apeldoorn en Amsterdam. Dat vormde de aanleiding om hem uit te nodigen voor deze rechtstreekse uitzending van Pateo Radio.

Na eerst de 78 kaarten van de Tarot te hebben uitgelegd heeft Daan een live kaartlegging gedaan met betrekking tot de Demmink-zaak, en werd er vervolgens door hem uitgelegd dat er binnen een jaar een grote doorbraak zal komen.


Gerelateerd


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/10/24.