Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Radio, afl. 162

Pateo Radio

Neset Temirci over Blauwbloed

Neset Temirci

De gast voor de extra lange uitzending van 13 juli 2016 van Pateo Radio was Neset Temirci (1972). Hij is naar eigen zeggen onder andere de ex-vriend van Mabel Wisse Smit (1968), die in 2004 trouwde met de naar verluidt in 2013 overleden Johan Friso von Amsberg (1968). Volgens Neset was Mabel getuige van twee moorden die gepleegd zouden zijn door Willem-Alexander von Amsberg (1967), die dus tegenwoordig haar zwager is. Kijk voor meer achtergrondinformatie over Neset op zijn blogspot getiteld N T blauwbloed.

Omdat Neset, die twaalf jaar gevangenschap achter de rug heeft voor een moord op iemand die volgens hem nog altijd in leven is, openheid over alles wil geven, vroeg hij om een een extra lange uitzending. Daarom duurde deze uitzending van Pateo Radio maar liefst drie uur. Vanwege deze verlenging riep gastheer Johan Oldenkamp de hulp in van John H. Baselmans (1954), die zelf al drie maal als gast deelnam aan Pateo Radio. Deze keer fungeerde John als co-host.

In deze aflevering van Pateo Radio hebben Neset, co-host John en host Johan getracht de complete beerput open te trekken, in aanvulling op de vier afleveringen van Pateo TV die hier ook al over gingen (namelijk de afleveringen 21, 22, 23 en 24).


Gerelateerd:

Op maandagavond 29 augustus 2016 ging Neset vanaf 22:00 uur opnieuw in gesprek met Johan, maar ditmaal tijdens een live uitzending van Pateo TV: aflevering 29.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/10/24.