Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Masterclass-videoreeks

Deel 3 : Creatologie

De derde Masterclass-video bovenop de Wholly Science-videocursus gaat over de Creatologie. Deze derde Masterclass-video, met een totale speelduur van 1 uur en 51 minuten, legt uit hoe iedereen altijd succes kan scheppen, want aan deze creatie ligt een onverbiddelijke logica ten grondslag. Onderstaande korte trailer-video kondigt deze eerste Wholly Science Masterclass-video aan. Echter, de daarin getoonde prijzen zijn inmiddels verhoogd vanwege de aanhoudende inflatie.

Wat is het geheim van succes? Veel benaderingen en goeroes beweren dit geheim te hebben ontdekt. Echter, er wordt daarbij om de een of andere reden nooit een keiharde garantie voor echt succes gegeven. De typische resultaten daarvan zijn dan ook dat velen vrijwel altijd falen, terwijl slechts sommigen soms af en toe eens succesvol zijn, maar dat vrijwel niemand er in slaagt altijd succes te hebben.

In deze derde Wholly Science Masterclass-video wordt een gegarandeerd recept voor succes onthult. Deze Masterclass-video toont bovendien de tekortkomingen van diverse populaire benaderingen zoals NLP, PSYCH-K, mindfulness, en de zogenaamde “Wet van de Aantrekking”.


Hoe te bestellen?

Het bestellen van deze Masterclass-video gaat door het overboeken van € 60 en vervolgens het sturen van een bijbehorend e-mailbericht naar Masterclass 3 @ Pateo.NL (zonder spaties). Indien een screenshot of iets dergelijks van de afboeking wordt bijgevoegd, dan wordt per omgaande toegang gegeven tot deze Masterclass-video. Anders wordt gewacht op de ontvangst van de betreffende bijschrijving.


Studentenkorting

Wholly Science-studenten kunnen deze Masterclass-video aanschaffen voor slechts € 10. Iedereen die de videocursus heeft aangeschaft wordt zondermeer beschouwd als een Wholly Science-student. Vind jij dat jij ook recht hebt op deze studentenkorting laat dit dan even weten.


Geen geld?

Is het overboeken van het gestelde bedrag voor jou geen optie, dan kun je een voorstel doen voor een alternatieve manier van betalen. Dit kan een lager bedrag zijn, maar het kan ook via betaling in natura, door middel van een wederdienst of een “wederproduct”. Neem daartoe ook even contact op.


Waardevol

Vind jij (vooraf of achteraf) dat deze video voor jou meer waard is dan het gestelde bedrag, dan staat het je vrij om een extra donatie te doen. Ook donaties in natura zijn mogelijk, maar graag wel na hier eerst even overleg over te hebben gehad.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/01/01.