Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

De Wholly Science-videocursus

Waarom Deelnamekosten Bestellen 30 Video’s Masterclass-video’s

Wholly Science is de wetenschap (Science) van het geheel (The Whole). Omdat de Nederlandstalige aanduidingen ‘Heelheidswetenschap’ of ‘Heelkunde’ niet de associatie met Heilige Wetenschap oproepen, wordt daarom ook in het Nederlands de Engelstalige benaming Wholly Science gehanteerd. De Engelstalige woorden whole, holistic, holy, en healing verwijzen namelijk allemaal naar de heelheid of naar het weer heel worden. De oorspronkelijke betekenis van ‘heilig’ is namelijk ‘helend’ of ‘geheeld’.

Het probleem in onze huidige tijd is dat de universiteiten niet aan onpartijdige waarheidsvinding doen. De pijnlijke waarheid is dat universitaire “wetenschap” inmiddels is verworden tot een onderdrukkend geloofsysteem (genaamd: scientisme). Dat heeft niets meer met zuivere wetenschapsbeoefening te maken. Aan de andere kant bieden de religies van tegenwoordig eveneens onderdrukkende geloofsystemen, die helemaal niets van doen hebben met gegronde spirituele ontwikkeling.

In de 18e eeuw wilden de wetenschapsbeoefenaars loskomen van religieuze dogma’s. Daardoor werd met het spreekwoordelijke ‘badwater’ echter ook het ‘kind’ weggegooid. Ware wetenschap en solide spiritualiteit zijn namelijk twee zijden van dezelfde medaille, iets waar bijvoorbeeld de Oude Grieken zeer goed van doordrongen waren. Wetenschap zonder spiritualiteit, dus wat de universiteiten ons tegenwoordig proberen op te dringen, dat is namelijk doods en zielloos (ontzield). En aan de andere kant is spiritualiteit zonder wetenschap, dus wat de hedendaagse religies (inclusief New Age) ons proberen op te dringen, op zijn best ongegronde fantasie, maar meestal komt dit neer op het opleggen van geestdodende indoctrinaties.

Het is dus de hoogste tijd om wetenschap en spiritualiteit opnieuw samen te brengen in hun ware identiteit. En dat is dan ook de definitie van Wholly Science:

Wholly Science is de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit.

Kernmodellen van Wholly Science

Wholly Science is ontwikkeld door Johan Oldenkamp. Na inmiddels 37 boeken te hebben geschreven en meer dan honderd presentaties te hebben verzorgd over Wholly Science (beiden in zowel het Engels als het Nederlands) heeft hij besloten er een allesomvattende videocursus over te maken. Deze cursus bestaat uit 30 video’s van gemiddeld ongeveer twee uur speelduur per video. Iedere video legt de essentie uit van een kernonderwerp van Wholly Science:

De 30 onderwerpen van de online videocursus in Wholly Science

“Wat heb ik hier aan?”

Wholly Science helpt ons om steeds doeltreffender en doelmatiger onze werkelijkheid te beïnvloeden. Hiermee leren we om gericht te creëren, oftewel om bewust te scheppen. Het oorspronkelijk doel van ons leven in deze fysieke realiteit op deze unieke planeet was om onze scheppingsvaardigheden steeds beter onder de knie te krijgen. We zitten dus eigenlijk allemaal hier in dit leven op de toverschool. Echter, al heel erg lang wordt deze toverkunst tegen de (onwetende) leerlingen gebruikt. Daardoor weet bijna geen mens dat wij eigenlijk allemaal tovenaarsleerlingen zijn. En daarom doen vrijwel alle mensen maar wat, want ze weten niet beter. Ze hebben immers geen idee wat de zin van hun leven is.

Wholly Science helpt ons in eerste instantie om onszelf te bevrijden uit de hypnose van de schijnwereld die om ons heen is getoverd. Pas daarna kunnen we zelf aan de slag gaan met het verbeteren van onze eigen tovervaardigheden. Wie die eerste stap overslaat, die houdt zichzelf voor de gek.

Wholly Science is volstrekt uniek. Wholly Science laat ook precies zien waarom nagenoeg alle andere “oplossingen” of “wegen” falen, want daarin wordt die eerste stap “vergeten”.

In de oudheid werd de kennis (die nu dus is gebundeld als Wholly Science) in het diepste geheim doorgegeven van leermeester tot leerling. Omdat de betovering (of liever bedwelming) van onze gezamenlijke werkelijkheid door de Zwarte Magiërs steeds ernstigere vormen aanneemt is het nu zaak om steeds meer Witte Tovernaars op te gaan leiden. Dat is dan ook de gedachte achter deze Wholly Science-videocursus. Alleen wie deze dertig video’s aandachtig heeft bestudeerd, die kan daarna worden toegelaten tot de besloten Wholly Science-Toverschool. Wil jij ook leren toveren op een witte manier?


Deelnamekosten

Om toegang te krijgen tot de gehele videocursus gelden de volgende tarieven:

Eventueel is het ook mogelijk om (eerst) één of meerdere losse video’s van deze cursus te bestellen, voor € 10 per video. Hiervoor gelden geen kortingstarieven.

Voor de betaling vraag je eerst de benodigde gegevens op via een e-mailbericht. Betalen is mogelijk via een bankoverschrijving, via PayPal of in Bitcoin.

Iedere video kan onbeperkt worden bekeken door iedereen die deze Wholly Science-videocursus heeft aangeschaft.


Hoe de online Wholly Science-videocursus te bestellen?

Je bestelt de online Wholly Science-videocursus door het overmaken van het op jou van toepassing zijnde bedrag (zoals hierboven uitgelegd) plus het versturen van een emailbericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties). Indien een screenshot of iets dergelijks van de afboeking wordt bijgevoegd, dan wordt per omgaande toegang gegeven tot de betaalde video’s. Anders wordt gewacht op de ontvangst van de betreffende bijschrijving.


Meer informatie over elk van deze 30 video’s:

# Hoofdonderwerp Slides Duur Subonderwerpen
1
Filosofie
48
0:46
Plato’s Grot, Het Trivium, Duale Codering, Dubbele Duale Codering, 4 bloedgroepen, 4 bloedlagen
2
Energetica
93
1:26
Yin/Yang, Spiralende Torus, 4 Essenties, 5de Essentie (Quinta Essentia), 5 elementen
3
Psychologie
64
1:43
4 functies van bewustzijn, Gurdjieff, 3 subcentra, Onze Vader / Onze Moeder, Geest & Ziel
4
Harmonieleer
49
0:41
Pythagoras, de toonladder, tonen, noten, 432 Hz, het kleurenwiel van Goethe
5
Genesis
164
2:05
De Schepping, dagen van de week, de chakra’s
6
Solaire-Jaar-Astrologie
115
2:57
Tijd (Dagelijks & Jaarlijks), de Zodiak, “Westerse” Astrologie, Astrotheologie, Da Vinci’s “Laatste Avondmaal”, horoscoop-lezen
7
Numerologie
72
1:27
getalsdynamiek, Triple-U, data-analyse, levenspadgetal
8
Geometrie
167
2:35
Gematria (Pythagoriaans, Grieks, Hebreeuws, Vrijmetselaars-, Ayurvedisch), Priemritme, meeteenheden, magische vierkanten, Kosmologie, magische kubussen
9
Het Grote Jaar
90
1:20
De Dogon, Sirius, Sidereale Solaire Jaar Astrologie (Vedische Astrologie), De Klok van Gizeh
10
Lunaire-Jaar-Astrologie
48
1:16
Lunair Nieuwjaar (Chinees Nieuwjaar), “Chinese” Astrologie, 60-jarige cyclus
11
Stellaire-Jaar-Astrologie
65
1:41
Nine Star Ki (“Japanse” Astrologie), Feng Shui, I Ching
12
Enneagram
61
1:51
Enneade van Heliopolis, De Wet van Drie, De Wet van Zeven, persoonlijkheidstypen (plus subtypen en vleugels)
13
Menselijke Biologie
38
1:40
Cellulair leven, DNA, Lipton, voedingsleer
14
Galactische-Dag-Astrologie
57
1:41
Mayastele, Haab-kalender, Tzol’kin-kalender, “Maya” Astrologie
15
Bewustzijnsniveaus
57
2:42
Fair Talk, Maslov, Lange-Telling-Kalender (Tzol’tun), ontstaan van leven, de groeiende planeet, menselijke oorsprong (introductie)
16
Chemie
177
1:31
Subatomaire structuur, PeriOcta, Scelth, Tetryonica, elektronenschillen, oxidatiegetallen
17
Fysica
113
1:38
Elektriciteit, Magnetisme, Aether, Straling, Licht, Whittaker, Kozyrev, transversale versus longitudinale golven
18
Technologie
105
1:26
Natuur als Leermeester, Keely, Tesla, Grebennikov, Leedskalnin, Schauberger, Russell, Radionica
19
Monotheïsme
145
2:54
Black Goo, They Live, Torah, Tanakh, Talmud, Bijbel, Koran, Jeruzalem, Kruistochten, Jezuïeten, Chassidische rabbijnen, Isra-El, wereldoorlogen
20
De Wet
121
1:56
De Tien Geboden, de Qabalah, Alchemie (introductie), de Tarot, het briefje van één-USA-dollar
21
De Tiamat-Theorie
96
1:44
De Pre-Vloed Menselijke Geschiedenis (tot 3114 BCE): Oorsprong van de mens, Nommo, Lemurië, Atlantis, Anunnaki, Tiamat, oorspronkelijke evenaar, Hof van Eden, atlasprofilax
22
Aloude Kalenders
108
1:49
Kantelen van Terra in 3114 BCE vanwege de komst van de maan Luna, De Grote Vloed, de Komeet Venus, het Oude Khemit
23
Taal
64
1:35
Post-Vloed volkeren en tongen, Geschiedenis van het Schrift, het Oera Linda-boek, etymologie, verbasterde gezegden
24
De Machtspiramide
107
2:31
Julius Ceasar, Keizer Augustus, De Khazaren, Orde van Malta, de Tempeliers, Illuminati, Napoleon, Rothschild, Rockefeller, Titanic, WOI, WOII, koningshuizen
25
Mythen Ontzenuwen
83
1:57
Bemande maanlandingen, Aarde-gerelateerde mythen, feminisme, Shakespeare, atoomwapens, ziektekiemen, carnisme, WO-II-werkkampen, Dagboek van A.M. Frank
26
Ontmaskering
167
1:50
JFK en beroemde “sterfgevallen”, 9/11 en andere valse-vlag-operaties
27
Symboliek
67
1:19
Analyses van: Wizard of Oz, Star Wars, Labyrinth, Lord of the Rings, Harry Potter, The Matrix, Avatar en The Maze Runner
28
Alchemie
65
2:09
De Smaragden Tafel, Hermetisme, Gnosticisme, Theosofie, Soefisme, esoterische religies
29
Salveologie
50
1:48
Humeurologie, Hippocrates, Béchamp, gezondheid, heelkunde, Hamer, GNM, TCM, Ayurveda, Qi Gong
30
Tovenarij
64
1:24
Esoterisch Enneagram (Bewust Scheppen), 6 Triaden, Tabel van de “Waterstoffen”

De totale speelduur van deze Nederlandstalige videocursus over Wholly Science is 53 uur en 22 minuten. Tijdens deze videocursus leer je aanzienlijk meer dan gedurende willekeurig welke academische opleiding. Vergelijk vervolgens beiden eens op de tijd en het geld die het je kost, en tel dan uit jouw winst!


Masterclass-video’s

Bovenop deze 30 video’s van de Wholly Science-videocursus zijn de volgende drie Masterclass-video’s beschikbaar:

#
Hoofdonderwerp
Trailer
Slides
Duur
Subonderwerpen
1
Logica van de Tarot
video
119
2:41
De Grote Arcana, de Kleine Arcana, oorsprong van de Tarot, de relatie met het huidige kaartspel
2
Eindtijdprofetie
video
66
1:27
De oorsprong van de Oude Testament-boeken (tevens de Tanakh), de Eindtijdprofetie van Daniël
3
Creatologie
video
35
1:51
Waarom zelf-help-boeken vrijwel altijd falen, de tekortkomingen van NLP, de Logica van Succes

De gezamenlijke speelduur van deze drie Nederlandstalige Wholly Science Masterclass-video’s is 5 uur en 59 minuten. Samen met de 30 video’s van de Wholly Science-videocursus is de totale speelduur van deze 33 Wholly Science-video’s 59 uur en 21 minuten.

Elk van deze 33 video’s is ook beschikbaar in het Engels.

Deze videocursus plus de drie Masterclass-video’s dienen ter voorbereiding op het Wholly Science-opleidingsprogramma.

Bovenop de videocursus en de drie Masterclass-video’s kun je de online Training tot Heelig Mens volgen, die eveneens beschikbaar is in het Engels. LET OP: Deze training kan pas worden besteld vanaf Niveau 3 van het Wholly Science-opleidingsprogramma.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/05/24.