Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 201

Pateo Nieuwsbrief van donderdag 24 juni 2021 over het bewaren van video’s


Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Belangrijk nieuws over de Wholly Science-videocursus

De 33 video’s van de Wholly Science-videocursus inclusief de drie Masterclass-video’s zijn nog een maand op de huidige manier te bekijken. Wil je ze daarna ook nog kunnen zien, dan dien je deze te downloaden. Dit is niet mijn keuze, maar dit is een gevolg van de wijziging die YouTube op 23 juli 2021 gaat doorvoeren. In 2016 zijn deze 33 video’s naar YouTube geüpload als verborgen video's, die je alleen kunt zien (en vinden) wanneer het webadres van de video bekend is, of die van de webpagina waarop deze video is ingesloten. Vanaf 23 juli 2021 maakt YouTube alle verborgen video’s die voor 1 januari 2017 zijn geupload privé, en kunnen ze daarom niet langer worden bekeken via de Pateo-webpagina’s.

Heb je deze video’s aangeschaft en wil je deze ook na 23 juli 2021 nog kunnen bekijken, zorg dan dat je deze video’s voor die datum hebt gedownload. Weet je niet hoe dit te doen, vraag dan even iemand in jouw omgeving die dit wel weet. En weet je echt niemand die jou zou kunnen helpen, neem dan maar contact met mij op.

Als noodoplossing kan ik deze video’s voor jou op een usb-stick zetten en jou dit toesturen via de post. Daartoe dien ik dan een usb-stick (16 GB) voor jou te kopen, daarop deze bestanden te zetten, en deze dan in een luchtkussenenvelop naar jou op te sturen. Hiervoor vraag ik € 15, mits het een verzending binnen Nederland is. Naar bijvoorbeeld België is dit € 22. Wil je van deze noodoplossing gebruik maken, neem dan even contact met mij op.

Vanaf 22 juli 2021 kunnen de 33 video’s van de Wholly Science-videocursus inclusief de drie Masterclass-video’s alleen nog via deze noodoplossing worden besteld.

LET OP: Heb je niet de Wholly Science-videocursus gekocht maar wel één of meer Masterclass-video’s, dat geldt dit ook voor jou. Heb je dus de video over de Eindtijdprofetie aangeschaft, en/of die over de Logica van de Tarot, en/of die over Creatologie, zorg dan dat je dit op tijd hebt gedownload.


Nieuw e-boek over de ontraadseling van sprookjes

Ken je het sprookje over Hans en Grietje? “Knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?” Dat zegt immers die oude heks in dat sprookje, die deze kinderen daarmee in de val wil lokken. Bij de vertaling van dit sprookje van het Duits naar het Nederlands is er alleen een enorme blunder gemaakt, want de juiste titel ervan dient te zijn ‘Hansje en Griet’!

Sprookjes zijn allesbehalve slechts verhaaltjes om kindertjes zoet te houden of in slaap te krijgen. In klassieke sprookjes zoals deze over Hansje en Griet zitten veel diepere betekenissen verborgen. In mijn 52e boek ontraadsel ik in totaal tien sprookjes, waaronder ook Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje, Roodkapje en Repelsteeltje. Deze tien klassieke sprookjes zijn tijdloos omdat ze relevant zijn voor ieder mens, ongeacht de tijd of plaats waarin iemand leeft. Ze gaan namelijk over de tijdloze waarheid van de menselijke situatie in ieders leven in deze aardse werkelijkheid.

Dit wereldwijd allereerste non-fictie sprookjesboek (zoals aangekondigd in de voorgaande nieuwsbrief) kan worden besteld door Wholly Science-studenten vanaf Niveau 2. Alle deelnemers aan de vierdelige workshopreeks hierover, waarvan aanstaande zondagavond de afsluitende online bijeenkomst wordt gehouden, ontvangen dit e-boek gratis.


Het Wholly Science-opleidingsprogramma wordt helemaal uitgeschreven

Een deel van de modules van het Wholly Science-opleidingsprogramma is niet alleen via video’s te bestuderen, maar ook via een e-boek. Het is echter mijn streven om de inhoud van uiteindelijk iedere module naast in beeld en geluid, ook in tekst te kunnen gaan aanbieden. Daartoe ben ik deze week gestart met een boek over module 3A (Fysica), wat wellicht de meest lastige module is om helemaal netjes uit te schrijven. Omdat dit schrijven van nog eens tientallen boeken een zeer arbeidsintensieve klus is kan ik wel wat hulp gebruiken. Is dit iets voor jou, neem dan contact met me op. We spreken dan ook af wat jouw beloning hiervoor zal zijn, zoals bijvoorbeeld een flinke korting op het “schoolgeld” voor de volgende niveaus.

Fysica binnen Wholly Science : Over het weer heel maken van de Natuurkunde

Ik ben dan weliswaar de grondlegger van Wholly Science, maar dat wil niet zeggen dat ik dit allesomvattende paradigma helemaal zelf verder dien uit te werken. Sterker nog, hoe meer collega’s hieraan mee willen gaan werken, des te eerder dit paradigma wereldwijd omarmd zal gaan worden. Blijf daarom niet (langer) aan de zijlijn staan, maar klim aan boord van dit allestransformerende paradigma! En iedere dinsdagavond ben je welkom bij de online bijeenkomsten van de studiegroep, waar je hopelijk inspiratie vindt om (nog) harder te gaan studeren.


Humor als geneesmiddel tegen desinformatie

Na de O-show en de Taalpurist probeer ik nu voor de derde keer mijn zienswijze op tal van zaken te delen op een wat luchtigere manier. Beide voorgaande pogingen gingen via videopresentaties, maar nu heb ik het nog compacter gemaakt door telkens één Teletekstpagina te herschrijven. Ik heb er nu twee gedaan. De eerste ging over meneer de burgemeester en de tweede over wakkere mensen. Vind je dit leuk, deel dit dan zo ver en zo vaak je maar kunt. En ook kun je me altijd tippen over een Teletekstpagina die vraagt om een correctie, maar wacht daarmee nooit te lang mee, want ze verdwijnen doorgaans na een dag.

Een klein succesje heb ik hiermee overigens al geboekt. Die tweede had ik ook kenbaar gemaakt via LinkedIn, maar daar werd dit bericht vrijwel onmiddellijk weer verwijderd. Na dit bedrijf te hebben verzocht om aan mij schriftelijk te bevestigen dat er geen vrijheid van meningsuiting is op dit platform kreeg ik als antwoord dat mijn content in strijd zou zijn met hun “beleidslijnen voor de professionele community”. LinkedIn vindt het dus blijkbaar onprofessioneel om NOS-propaganda door te prikken. En daar hebben ze nog gelijk in ook, wat ik doe dit niet als mijn professie. Ik doe dit als gepassioneerde liefhebber van de waarheid!


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de tweehonderdeneerste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


 

Deze Pateo Nieuwsbrief is ook deels beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/06/26.