Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Er was eens

Over de ontraadseling van sprookjes

Pateo, 1e digitale druk (2021/05/30), ISBN 978-94-90765-29-3, 52 bladzijden

Sprookjes zijn allesbehalve slechts verhaaltjes om kindertjes zoet te houden. In klassieke sprookjes zitten veel diepere betekenissen verborgen. In dit 52e boek geschreven door Johan Oldenkamp worden de onderliggende waarheden uit in totaal tien tijdloze sprookjes ontraadseld voor de geleerde lezer. Deze tien klassieke sprookjes worden doorgaans aangeduid als Sneeuwwitje (en de zeven dwergen), Assepoester (ook wel ‘De glazen muiltjes’ genoemd), Doornroosje (ook wel ‘De schone slaapster’ genoemd), Roodkapje (en de grote boze wolf), De wolf en de drie biggetjes, De wolf en de zeven geitjes, Klein Duimpje (en de reus), Hans en Grietje, De prinses op de erwt en tot slot Repelsteeltje. Deze tien klassieke sprookjes zijn tijdloos omdat ze relevant zijn voor ieder mens, ongeacht de tijd of plaats waarin iemand leeft. Ze gaan namelijk over de tijdloze waarheid van de menselijke situatie in ieders leven in deze aardse werkelijkheid. Dit is daarom ’s werelds eerste non-fictie sprookjesboek!


Prijs

Aangezien deze ontraadselingen berusten op Wholly Science, dient de lezer minimaal Niveau 2 te hebben bereikt van het Wholly Science-opleidingsprogramma alvorens dit eerste non-fictie sprookjesboek te kunnen aanschaffen.

De prijs van dit unieke ontraadselingsboek bedraagt slechts € 25, waarbij Wholly Science-studenten vanaf Niveau 3 recht hebben op een korting van minimaal € 5. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties), graag samen met de overboeking van het verschuldigde totaalbedrag.


Dit boek is ook leverbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/06/29.