Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Fysica binnen Wholly Science

Over het weer heel maken van de Natuurkunde

Pateo, 1e digitale druk (2021/07/13), ISBN 978-94-90765-32-3, 31 bladzijden

De optelsom van twee tegengestelde elektromagnetische golven is niet gelijk aan nul. Volgens de “wetten” van de elektrodynamica als deelgebied van de fysica zou dat wel het geval moeten zijn. Dit is slechts één van de vele ongerijmdheden waar de universitaire “natuurkunde” het liever niet over wil hebben.

Wetenschapper Nikola Tesla ontdekte dat onder de transversale golven van potentiële elektrische en magnetische energieën een basis van longitudinale golven ligt. Hieraan gaf vervolgens Nikolai Kozyrev de naam ‘torsievelden’.

Gebaseerd op de essentie van torsievelden maakt alomonderzoeker Johan Oldenkamp in dit 54e boek van zijn hand de wetenschappelijke basisdiscipline van de Fysica weer heel. Dat doet hij vanuit het allesomvattende paradigma van Wholly Science.


Prijs

Aangezien de inhoud van dit onthullende boek volledig is gebaseerd op Wholly Science, dient de lezer minimaal Niveau 3 te hebben bereikt van het Wholly Science-opleidingsprogramma alvorens het te kunnen aanschaffen.

De prijs van dit unieke ontraadselingsboek bedraagt € 30, waarbij Wholly Science-studenten vanaf Niveau 4 recht hebben op een korting van minimaal € 10. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties), graag samen met de overboeking van het verschuldigde totaalbedrag.


Dit boek is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/01/18.