Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Online beschikbaar: Training tot Heelig Mens

Wat is de zin van ons leven? Kun jij die vraag voor jezelf beantwoorden? Of anders geformuleerd: Waarom besta jij? Wholly Science laat zien dat ons leven pas zinnig wordt zodra wij Heel zijn geworden, oftewel een Heelig Mens. Tot die tijd doen we maar wat, menende dat het zinvol zou zijn. Maar diep van binnen weten we heus wel dat een groot deel van ons leven achteraf gezien behoorlijk onzinnig is geweest. Mensen die met dat besef sterven weten dat zij hun leven hebben verspeeld.

Hoeveel tijd we nog hebben tot het einde van ons fysieke bestaan weet niemand. Maar wat we wel weten is dat de diverse Wegen die bedoeld zijn om naar Heelheid te leiden veel tijd en volharding vergen. De eindbestemming van deze Wegen kent vele namen, zoals Verlichting, Bodhi, Nirvana, Satori, Dhyana of het Koninkrijk der Hemelen. In de Alchemie wordt deze bewustzijnstoestand aangeduid als ‘Goud’. Wie in zichzelf dit bewustzijn heeft gemanifesteerd is een Heelig Mens geworden. Met behulp van Wholly Science is nu een kortere en beter begaanbare Weg daar naartoe gevonden. In drie video’s van ieder ongeveer een uur speelduur wordt deze Weg stap voor stap uitgelegd.

#
titel
speelduur
1
De Menselijke Staat
1:06
2
Innerlijke Krijger
1:01
3
Verlichting
0:55

De drie video’s van de online Training tot Heelig Mens kunnen alleen worden besteld wanneer zowel de Wholly Science-videocursus als de drie bijbehorende Masterclass-video’s aandachtig zijn bestudeerd. Geldt dit voor jou, neem dan contact op om deze online training te bestellen. Tot voor kort mocht je zelf achteraf bepalen wat voor jou de waarde is van deze Training. Echter, vrijwel iedereen die deze Training op die manier heeft ontvangen betaalde mij na afloop helemaal niets, waaruit ik concludeer dat ze deze video’s blijkbaar waardeloos vonden. Daarom kunnen ze vanaf nu alleen nog maar worden besteld door vooraf aan te geven wat je hier voor over hebt.

LET OP: Deze training kan tegenwoordig pas worden besteld vanaf Niveau 3 van het Wholly Science-opleidingsprogramma.

Opleidingsprogramma van Wholly Science

Dit nieuwsbericht werd uitgebracht op dinsdag 23 mei 2017. Het is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/10/03.