Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Amsterdams tv-programma over koninklijk bedrog

Op de tweede televisiezender van de Amsterdamse publieke omroep SALTO (wat een afkorting is van Stichting Amsterdamse Lokale en Regionale Televisie- en Radio Omroep) is op donderdagavond 11 augustus 2016 de eerste aflevering uitgezonden van het programma De Stem van de Straat. De gastheer van deze talkshow is Steve Brown (1954), die op 6 juli 2016 te gast was in aflevering 161 van Pateo Radio. Naast Steve vormden destijds Joke Brand (koffiejuffrouw en alles-deskundige), Dave Rachman (alias “Leipe Shit” of David Noell) en Arjan Gelder (die op 7 september 2016 te gast was in aflevering 164 van Pateo Radio) de vaste tafelgasten, soms aangevuld met Franklin Esajas (van “Suriname(rs) Anders Bekeken”). Omdat met name Dave overal doorheen praat noemt Steve dit een “tokshow”, met een verwijzing naar de herrie die tokkende kippen maken.

Op donderdagavond 8 september 2016 zat allround onderzoeker Johan Oldenkamp als speciale gast aan tafel met Steve, Joke, Dave en Arjan. Deze vijfde aflevering van “De Stem van de Straat” werd vanaf maandag 12 september 2016 tot en met zaterdag 18 september 2016 iedere avond vanaf 23:00 uur uitgezonden op SALTO 2. Onderstaande video bevat alleen het gedeelte over koninklijk bedrog:

In een kort filmpje van een halve minuut heeft Johan dit twee weken eerder zelf aangekondigd:

De formule van dit programma is dat de tafelgasten doorpraten over korte video’s die tussendoor worden getoond. Als eerste video voor dit tafelgesprek heeft Johan een samenvatting aangedragen over het Prinsdom van Orange:

Als tweede video voor dit tafelgesprek heeft Johan een samenvatting aangedragen over Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk van Nassau-Dietz (1817 – 1890) die vanwege zijn schandalige seksleven bekend stond als “Koning Gorilla”:

Deze video maakt niet alleen duidelijk dat deze Willem III helemaal geen Prins van Orange was, maar vooral dat hij bovendien niet de biologische vader was van Wilhelmina (1880 – 1962).

De uitzending van de derde en vierde video die Johan aandroeg is door het management van SALTO verboden. In die derde video wordt uitgelegd dat Juliana (1909 – 2004) niet de dochter was van Wilhelmina en dat bovendien Beatrix (1938) niet de oudste dochter was van Juliana. Dat waren de twee belangrijkste geheimen van Juliana:

Als vierde video heeft Johan een zeer beknopte samenvatting aangedragen over vele misdaden die zijn gepleegd door deze onwettige monarchen en hun partners:

In plaats van de video’s over Juliana’s Geheimen en de Misdadige Monarchen zijn tweede video’s van Steve getoond, één over de volksminachting van Alex von Amsberg (1967) blijkend uit de perikelen rondom diens vakantiepaleis in Griekenland en één waarin Steve aangeeft dat hij de vrouw die in 1968 werd geboren als Mabel Martine Los persoonlijk heeft gekend als een vrouw van lichte zeden.

Ter aankondiging van deze vijfde aflevering van “De Stem van de Straat” werd het volgende promotiefilmpje gemaakt:


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2016/12/21.