Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Talkshow over Zwarte Piet en de Eindtijdprofetie

Op donderdagmiddag 10 november 2016 zat allround onderzoeker Johan Oldenkamp als speciale gast aan tafel in de Amsterdamse talkshow “De Stem van de Straat” van presentator Steve Brown, die werd ondersteund door tafeldame Eurydice Dewnarain. Hun tafelgesprek ging allereerst over Zwarte Piet, en daarna over de Eindtijdprofetie:

Deze veertiende aflevering van “De Stem van de Straat” werd vanaf maandag 14 november 2016 tot en met zaterdag 19 november 2016 iedere avond vanaf 23:00 uur uitgezonden op de tweede televisiezender van de Amsterdamse publieke omroep SALTO. Bovenstaande video bevat alleen het gedeelte over Zwarte Piet en de Eindtijdprofetie.

Daarbij werd voor het gedeelte over Zwarte Piet als eerste een fragment getoond van de videopresentatie getiteld “Pateo TV over het ware Sinterklaas-verhaal”:

En als introductie voor het onderwerp van de Eindtijdprofetie werd vervolgens een fragment getoond van de videopresentatie getiteld “Ontraadseling van de eindtijdprofetie van Daniël (Trailer)”:


Gerelateerd


Wil je meer interviews met Johan bekijken, ga dan naar video’s in bovenstaand menu.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/04/27.