Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Videopresentatie: “Bewustwording van Heelheid

Voor meer en meer mensen wordt het volstrekt duidelijk dat we nu een zeer bijzondere tijd meemaken, waarin een fundamentele transformatie plaatsvindt. Ook al geeft het geheel soms een chaotische indruk, toch wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat er een samenhang is en er een bedoeling achter zit. Dat kunnen we ‘het grotere plaatje’ noemen.

Wie zelf op onderzoek uitgaat, die komt er vroeg of laat achter dat de overheid, de media, de wetenschap, de zorg en de religies ons volstrekt niet helpen om dat grotere plaatje te zien. Sterker nog, ze doen misschien wel hun uiterste best om te voorkomen dat we dit grotere plaatje gaan ontwarren.

In onderstaande, twee uur durende videopresentatie heeft Johan Oldenkamp de intentie om juist het omgekeerde te doen. Hij deelt daarin zijn visie op onze werkelijkheid en de grote transformatie die daarin gaande is. Deze presentatie gaf hij op donderdagavond 5 april 2012 in het Niburu-café aan de Birkstraat 136 te Soest.

In deze presentatie legt Johan de nadruk op de sprong naar het allerhoogste niveau van bewustzijn. Dat niveau noemt hij Heelheidsbewustzijn. De sprong daar naartoe is die van Dualiteit naar Heelheid. De bewustzijnssprong die daaraan vooraf gaat is die van Macht naar Kracht. Omdat velen zelfs die sprong nog steeds niet hebben gemaakt staat Johan daar in deze presentatie uitgebreid bij stil.

Deze presentatie werd opgenomen en online gezet door Pierre Korlaar, destijds cameraman bij Niburu TV.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2016/12/22.