https://WhollyScience.nl

Wholly Science herintegreert Wetenschap en Spiritualiteit.

Wetenschap zonder Spiritualiteit is doelloos en ontzield. Dergelijke wetenschap is in werkelijkheid een geloofssysteem genaamd sciŽntisme. Daarentegen omvat waarachtige Wetenschap, dus zonder enige vorm van geloof, solide Spiritualiteit.

Spiritualiteit zonder Wetenschap is ongegrond en willekeurig. Dergelijke spiritualiteit kan beter phantasisme worden genoemd. Daarentegen omvat solide Spiritualiteit, dus zonder enige vorm van fantasie, waarachtige Wetenschap.

  Wholly Science is de heilzame hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit.  

In feite zijn waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit twee zijden van dezelfde medaille genaamd Wholly Science.

Alleen wanneer je zelf hebt geconstateerd dat zowel conventionele wetenschap (lees: sciŽntisme) evenals populaire spiritualiteit (lees: phantasisme) jou niet kunnen brengen wat jij diep van binnen zoekt, dan pas ben je klaar voor Wholly Science.

Om jezelf te verdiepen in wat Wholly Science inhoudt kun je het beste starten met de Wholly Science-videocursus bestaande uit 33 videopresentaties met een gemiddelde speelduur van twee uren.

Heb je deze voorbereiding gedaan, dan kun je vervolgens het Wholly Science-opleidingsprogramma gaan volgen, bestaande uit zeven opeenvolgende niveaus. Je bent dan een:

Wholly Science-student

Zodra je bent gestart met de Wholly Science-videocursus en/of het Wholly Science-opleidingsprogramma ben je een Wholly Science-student.

Tot besluit kun je jezelf specialiseren door een Wholly Science-beroepsopleiding te gaan volgen. De volgende drie Wholly Science-beroepsopleidingen zullen binnenkort worden aangeboden:

Wholly Science Facilitator

Een Wholly Science Facilitator is in staat om zelfstandig zowel individuen als groepen te faciliteren in hun groeiproces door het naar keuze toepassen van de zeven Wholly Science-zelfkennismethoden. Deelname aan de beroepsopleiding tot Wholly Science Facilitator kan vanaf Niveau 5 van het Wholly Science-opleidingsprogramma.

Wholly Science Researcher

Een Wholly Science Researcher is in staat om zelfstandig innovatief wetentenschappelijk onderzoek uit te voeren vanuit het Wholly Science-paradigma en deze onderzoeksresultaten op een toegankelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. Deelname aan de beroepsopleiding tot Wholly Science Researcher kan vanaf Niveau 6 van het Wholly Science-opleidingsprogramma.

Wholly Science Master

Een Wholly Science Master is in staat om zelfstandig het Wholly Science-paradigma op een toegankelijke en aantrekkelijke manier te doceren aan willekeurig welke doelgroep. Deelname aan de beroepsopleiding tot Wholly Science Master kan vanaf Niveau 7 van het Wholly Science-opleidingsprogramma.

   

Mogelijk gemaakt door:

Ga naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl