Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Het bos in om er weer uit te komen

Een onthullende avond in een boshotel in Midden-Limburg

Dr. Johan Oldenkamp van Pateo.nl onderzoekt al bijna een decennium lang en voltijds alles waarvan hij het naatje van de kous wil weten. Daardoor heeft hij niet alleen ontdekt dat onvoorstelbaar veel zaken veelal ten onrechte voor waar zijn aangenomen door de overgrote meerderheid van de mensen. Ook heeft hij kunnen ontdekken hoe het dan wel zit. Zo weet hij dat waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit twee zijden zijn van dezelfde medaille. Dankzij zijn grondige onderzoek was hij instaat beide zijden weer te herenigen tot één geheel, waaraan hij de Engelstalige naam “Wholly Science” heeft gegeven. Mogelijke Nederlandstalige vertalingen hiervan zijn “Heelige Wetenschap”, “Helende Wetenschap” of “Heelheidswetenschap”, maar ook in alle andere talen noemt hij het “Wholly Science”.

Op donderdagavond 2 februari 2017 deelt allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp en auteur van 40 boeken in het Hampshire Boshotel te Vlodrop in de Limburgse gemeente Roerdalen (iets ten zuiden van Roermond) zijn onderzoeksresultaten met de aanwezigen. Zou hij dat in detail doen, dan vraagt dit meer dan 60 uur. Wie al deze details wil weten, die kan de online videocursus in Wholly Science doen. Op deze donderdagavond kiest Johan ervoor om voornamelijk antwoord te geven op de vragen vanuit het publiek, nadat hij daarvoor een uiterst korte inleiding in de Wholly Science heeft gegeven. Dit betekent niet dat deelnemers zich grondig zouden moeten voorbereiden. Het is een laagdrempelige bijeenkomst. En wanneer er geen of weinig vragen blijken te zijn, dan kiest Johan gewoon een deel uit waar hij wat dieper op in zal gaan. In geen geval worden de aanwezigen het bos in gestuurd.

Locatie

Hampshire Boshotel, Boslaan 1, 6063 NN Vlodrop, telefoon: 0475-534959

Tijden

De inloop is vanaf 19:00 uur. De lezing begint om 19:30 uur.

Deelnemersbijdrage

De toegangsprijs voor deze onthullende avond bedraagt € 17,50 per deelnemer.

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door De Bewuste Zaak.

Aanmelding

Aanmelden via een bericht naar : info @ de bewuste zaak.nl (zonder spaties) met graag een kopie naar : boshotel @ Pateo.NL (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.

Boeken

Tijdens deze avond kunnen de nog beschikbare gedrukte boeken die Johan heeft geschreven met een kleine korting worden gekocht.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/26.