Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Maak kennis met Wholly Science

 

Reguliere wetenschap en populaire spiritualiteit liggen tegenwoordig ver uit elkaar. Het allesomvattende paradigma van Wholly Science toont echter aan dat wetenschap en spiritualiteit eigenlijk bij elkaar horen. Als twee zijden van dezelfde medaille vullen ze elkaar aan. Gescheiden van elkaar bieden beide hooguit een halve waarheid. Door wetenschap en spiritualiteit te herenigen, faciliteert Wholly Science de ontdekking van de gehele waarheid.

Spiritualiteit zonder wetenschap vult de ontbrekende helft op met ingebeelde verzinsels, waardoor het ongegrond en willekeurig wordt. Wetenschap zonder spiritualiteit vult de ontbrekende helft op met geloof in toeval, waardoor het goddeloos en doelloos wordt.


Johan Oldenkamp

Wholly Science is de helende hereniging van wetenschappelijke spiritualiteit en spirituele wetenschap. De grondlegger van Wholly Science is allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp, auteur van inmiddels 49 boeken. In zijn presentatie tijdens de Vlaamse Truth Convention op donderdag 18 april 2019 nabij Antwerpen (Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem) vertelt hij over de noodzaak van het paradigma van Wholly Science.

Dr. Johan H. Oldenkamp was lector in kennisoverdracht, innovatie en ondernemerschap aan de Stenden Hogeschool. In het najaar van 2008 heeft hij bewust ontslag genomen om zo al zijn tijd, energie en spaargeld te kunnen gaan besteden aan de verdere ontwikkeling van Wholly Science. Sindsdien leeft hij (door zijn eigen keuze) zonder inkomen uit een baan of werkloosheidsuitkering. Voorafgaand aan zijn lectoraat werkte Johan als onderzoeker en docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, als lid van de wetenschappelijke staf van het Telematica Research Center (later hernoemd tot Telematica Instituut), als management consultant bij Ernst & Young Consulting (en haar rechtsopvolgers, waaronder Capgemini Consulting), als freelance trainer, docent, consultant en coach, en ook als leraar in Oosterse Krijgskunsten.

Onderstaande foto’s zijn van hem gemaakt tijdens zijn voordracht op deze 18e april 2019. Enkele dagen later heeft hij het hoofddeel van zijn voordracht samengevat in een artikel.

Johan Oldenkamp Johan Oldenkamp

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/05/03.