Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Middagcongres over Tijd

zaterdag 11 mei 2024 centraal in NederlandNu verkijgbaar: videoregistratie van Pateo’s middagcongres over Tijd

Het middagcongres zoals hieronder staat aangekondigd is grotendeels opgenomen. Echter vanwege een technisch probleem is het laatste uur de volgende dag thuis (opnieuw) opgenomen vanaf de computer (dus zonder publiek, waarbij derhalve ook de vragen die daarbij en aan het einde zijn gesteld zijn weggevallen). Deze gehele videoregistratie duurt ruim 2½ uur. Deze video kan worden bekeken voor € 29 (maar wie het entreebedrag voor dit middagcongres heeft betaald kan deze video gratis bekijken mits diegene een account heeft bij Pateo). Om dit te bestellen, ga je naar Pateo’s webshop.

Naar de webshop van Pateo.nl


Naast de drie grotere piramides stonden er in totaal ook acht kleinere piramides op het Gizeh-plateau in het oude Egypte. Voor velen is het duidelijk dat de drie drie grotere piramides verwijzen naar de Gordel van Orion. Deze drie piramides zijn beneden op het oppervlak van onze thuisplaneet gebouwd, precies zoals deze drie sterren zich boven aan de hemel bevinden (“Zo boven, zo beneden”). De bovenste twee sterren van deze “gordel” in het midden van het sterrenbeeld Orion liggen uitgelijnd met Sirius, ook bekend als de Hondster. Sirius is de helderste ster aan de nachtelijke hemel en is de voorste (en alfa-) ster van het sterrenbeeld Grote Hond (of Canis Major in het Latijn). In 2011 ontdekte Johan Oldenkamp dat de elf piramides van Gizeh samen met de Sfinx de derde dimensie van onze tijd uitbeelden, die door Plato het Grote Jaar werd genoemd. Deze ontdekking noemde hij de Klok van Gizeh. Tijdens het onthullende middagcongres over Tijd zal Dr. Oldenkamp laten zien hoe het algehele menselijke bewustzijn wordt beïnvloed door de Grote Jaarcyclus van Sirius, waardoor de mensheid meebeweegt met de Cyclus van de Tijdperken, van het Gouden- via het Zilveren- en het Bronzen- naar het IJzeren Tijdperk en weer terug.


Locatie

Dit middagcongres wordt gehouden bij De Stuw. Het adres is De Brink 10 te 3871 AM Hoevelaken.


Middagprogramma


Deelnamekosten

De toegangsprijs voor het onthullende middagcongres over Tijd bedraagt € 25 per deelnemer. Bij voorkeur wordt dit betaald via een bankoverschrijving, waartoe dan de benodigde betalingsgegevens zullen worden verstrekt. Restitutie is niet mogelijk.


Aanmelden

De aanmelding gaat door het sturen van een e-mailbericht. Geef je naast jezelf ook één of meerdere anderen op, vermeld dan naast alle namen indien mogelijk ook de betreffende e-mailadressen.


Pateo’s bibliotheek

Zijn er boeken uit Pateo’s bibliotheek (zowel Nederlandstalig als Engelstalig) die je zou willen overnemen, laat dit dan tijdig weten, zodat deze titels voor jou kunnen worden gereserveerd. Na betaling van het nader overeengekomen bedrag zul je deze boeken dan ontvangen bij binnenkomst.

Pateo’s bibliotheek

Resterende tijd tot aanvang van het middagcongres over Tijd:


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2024/05/12.