Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Wholly Science-studiedag

zondag 7 juli 2024 in Drenthe

De ervaring leert dat veel Wholly Science-studenten vastlopen, soms al gelijk in het begin. Het lijkt alsof hier tal van verschillende redenen aan ten grondslag liggen, maar in werkelijkheid is de diepere oorzaak hiervan altijd een gebrek aan intrinsieke motivatie. Immers, waar een wil is, is een weg. Het feit dat het studeren van Wholly Science zo wordt bemoeilijkt door het gewone leven bewijst juist hoe waardevol en belangrijk het is.

Voel jij diep van binnen dat Wholly Science voor jou de Weg is, maar heb je behoefte aan nieuwe inspiratie om verder te gaan met het Opleidingsprogramma, kom dan naar de Wholly Science-studiedag in Zuidwest-Drenthe op zondag 7/7 onder leiding van Johan Oldenkamp.


Locatie

Deze studiedag wordt gehouden bij Dorpshuis De Veldhoek. Het adres is Ruinerweg 24a, 7958 RC Koekangerveld.


Programma


Maaltijden

De maaltijden zijn vegetarisch. Aanvullende dieetwensen dienen uiterlijk een week vóór de aanvang van deze studiedag kenbaar gemaakt (bij voorkeur gelijk bij het aanmelden).


Deelnamekosten

De toegangsprijs voor deze Wholly Science-studiedag bedraagt € 50 per deelnemer. Bij voorkeur wordt dit betaald via een bankoverschrijving, waartoe dan de benodigde betalingsgegevens zullen worden verstrekt. Restitutie is niet mogelijk. Daarnaast worden de kosten voor het eten en drinken gedurende deze dag hoofdelijk gedeeld, uitgaande (voor 1 maal lunch en 1 maal diner) van ongeveer € 20. Deze consumptiekosten zullen echter gebaseerd zijn op de werkelijke uitgaven voor dit verblijf, en zullen aan het einde van deze studiedag worden verrekend met de deelnemers.


Aanmelden

De aanmelding gaat door het sturen van een e-mailbericht. Het aanmelden kan alleen individueel worden gedaan (dus iedere deelnemer stuurt zelf een bericht). Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Deelnemers dienen minimaal op Niveau 1 van het Wholly Science-Opleidingsprogramma te zijn.


Carpoolen

Kun je anderen meenemen of wil graag met iemand meerijden, geef dit dan aan bij jouw aanmelding, inclusief de betreffende gegevens (zoals vertrekplaats en hoeveel beschikbare of benodigde zitplaatsen).


Pateo’s bibliotheek

Zijn er boeken uit Pateo’s bibliotheek (zowel Nederlandstalig als Engelstalig) die je zou willen overnemen, laat dit dan tijdig weten, zodat deze titels voor jou kunnen worden gereserveerd. Na betaling van het nader overeengekomen bedrag zul je deze boeken dan ontvangen bij binnenkomst.

Pateo’s bibliotheek

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2024/06/20.