Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Uitnodiging voor deelname aan bestudering Hamerse Heelkunde (2019)

Het levenswerk van de Duitse arts Ryke Geerd Hamer biedt ons een geheel andere zienswijze op ziekteverschijselen en hoe we daarmee om kunnen gaan. Dr. Hamer noemde zijn levenswerk aanvankelijk Germaanse Geneeskunde, maar hij gebruikte later de aanduiding Heelkunde (of Heilkunde in het Duits).

Onder leiding van iemand die al jarenlang bezig is met het toegankelijk maken van de zienswijze, denkwijze en werkwijze van Hamerse Heelkunde kun je de van februari tot juni 2019 deelnemen aan studiegroepavonden op de donderdag of aan de introductiecursus op de maandagavond. Beide reeksen van avondbijeenkomsten (vanaf 20:00 uur) vinden plaats in Noord-Brabant.

Let op: Er zal niet worden ingegaan op persoonlijke ervaringen. Ook zal een discussie over het wel of niet waar zijn van de inhoud worden vermeden, evenals sceptische vragen. De bijeenkomstem zijn immers ter nadere kennismaking bedoeld. Op een speelse en interactieve wijze zal de basis van Hamerse Heelkunde worden overgedragen met veel praktische voorbeelden en in een afwisselend programma, ondersteund met dia’s, een syllabus en vragenlijsten.

Heb je belangstelling voor het volgen van de introductiecursus, neem dan contact op. Vermeld daarbij niet alleen naam en contactgegevens (adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres), maar ook een korte beschrijving van de eigen werkachtergrond, voorkennis en de de motivatie om de cursus te willen volgen.

Voor alle duidelijkheid, Pateo organiseert deze bijeenkomsten niet, en ook ben ik niet de leider ervan. Maar ik weet wel hoe belangrijk het is om Hamerse Heelkunde te begrijpen, zowel voor jouw eigen gezondheid als eventueel voor die van jouw dierbaren. Bovendien sta ik garant voor de kwaliteit die wordt geboden door de cursusleider, vandaar de promotie van deze activiteiten op Pateo.nl.


Deze algemene uitnodiging is oorspronkelijk op 14 februari 2019 geredigeerd en gepubliceerd door Johan Oldenkamp. Evenzo deed hij dit voor 2018.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/02/14.