Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Het Geheim van Genesis

Over het verhaal van onze taal

Pateo, 2e druk (2016/03/21), 1e druk (2015/10/08), ISBN 978-94-90765-13-2, 104 bladzijden

Het boek Genesis vertelt ons dat Noach samen met zijn drie zonen en hun vrouwen een enorme overstroming hebben overleefd. De nakomelingen van Noachs oudste kleinzoon genaamd Gomer migreerden vervolgens naar het land van de Rijn en de Donau. Zij verlieten het land van de Eufraat en de Tigris voordat de Babylonische spraakverwarring ontstond, en spraken dus nog steeds de ene oertaal toen ze arriveerden in de lage landen langs de oostelijke Noordzeekusten. Het verhaal over de oorsprong van onze taal is het Geheim van Genesis dat in dit boek wordt onthuld.

‘Het Geheim van Genesis’ is het 34e boek van allround wetenschapper Johan Oldenkamp. Het bouwt voort op zijn voorgaande boek, getiteld ‘Toen er nog geen maan was’.


Hoe te bestellen

De oorspronkelijke prijs van dit boek was € 11. Inmiddels is het afgeprijsd naar slechts € 7. Bij toezending binnen Nederland komt daar € 4,50 verzendkosten bij. Wie het als e-boek besteld betaalt daarvoor € 5. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties).


Speciale aanbieding

Wie twee of meer exemplaren van het ‘Het Geheim van Genesis’ bestelt (voor slechts € 7 per stuk) hoeft geen verzendkosten te betalen (alleen binnen Nederland). Dit komt bij twee exemplaren neer op een gezamenlijke prijs van € 14 (in plaats van voorheen € 26,50). Pateo betaalt dan dus deze verzendkosten. Bij afname van meer dan vijf exemplaren kan een verdere korting worden afgesproken. Neem daarvoor dan graag even contact op.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/02/26.