Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Grondslagen van Wholly Science

Introductie tot het allesomvattende paradigma

Grondslagen van Wholly Science

Pateo, 3e druk (2019/05/03), 2e druk (2019/01/07), 1e druk (2018/08/15), ISBN 978-94-90765-28-6, 68 bladzijden

De universitaire “wetenschap”, die gebaseerd is op veel foute aannames, zoals de op zwaartekracht-gebaseerde astrofysica, is in feite een doorgeslagen geloofssysteem genaamd ‘sciëntisme’. Aan de andere kant is populaire “spiritualiteit”, waarin de ziel wordt verward met de geest, een ongefundeerd manipulatiesysteem dat diens gelovigen gevangen houdt in hun eigen verzinsels.

In zijn levenswerk heeft Johan Oldenkamp waarachtige wetenschap herenigd met solide spiritualiteit, omdat deze in feite twee zijden zijn van dezelfde waarheidsmedaille. Aan deze helende hereniging heeft hij de Engelstalige benaming ‘Wholly Science’ gegeven. In dit boek legt hij het fundament uit van Wholly Science. Daarbij worden ook de belangrijkste onwaarheden van zowel het sciëntisme als populaire “spiritualiteit” blootgelegd.


Hoe te bestellen

Ook de gehele oplage van de derde druk van dit boek is inmiddels uitverkocht. Het is daarom alleen nog leverbaar als een online PDF-bestand. Dit e-boek kost € 20. Bij deze prijs inbegrepen is de bijbehorende videoreeks, zoals uitgelegd in bovenstaande video. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties), graag samen met een overboeking van het verschuldigde bedrag.


Reactie van een tevreden koper:

Wat een geweldig mooie serie video’s! Ik heb hierdoor nieuwe inzichten gekregen: stukjes van de puzzel vielen op hun plaats. En ik heb nieuwe informatie vergaard die ik heel interessant vind. Heel erg fijn om een theoretisch kader te krijgen inzake deze materie, een logisch systeem. Dit is de kennis waar ik al langer naar op zoek ben. Het sprak me erg aan, ook het deel van de slang, de adelaar, de Geest en de Ziel: het viel compleet op zijn plaats allemaal. Ik kan nu zoveel gedachten, informatie en ervaringen plaatsen. Mijn complimenten!

Gemaild door mw. B. te Heerenveen op 2019/11/20


   

Dit boek is ook (digitaal) leverbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/01/01.