Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Worden wie je bent

Over Waarheidsgetrouwe Theologie

Pateo, 1e druk (2021/07/13), ISBN 978-94-90765-31-5, 74 bladzijden

Indien jij n vraag zou mogen stellen waarop gegarandeerd de waarheid aan jou zal worden geantwoord, wat zou jij dan vragen? Anders gezegd, wat is de allerbelangrijkste vraag voor een mens die diens hele leven doorbrengt op de korst van een waterrijke planeet ergens in het gigantische universum? Nadat je zeker weet wat deze vraag moet zijn, dan pas ben je klaar voor dit boek waarin het gegarandeerd ware antwoord op deze vraag staat opgetekend.

Worden wie je bent is het 53e boek geschreven door autodidactisch theoloog Johan Oldenkamp. Als grondlegger van Wholly Science heeft hij waarachtige Wetenschap herenigd met solide Spiritualiteit. Zijn meertalige website is Pateo.NL, waarbij het Latijnse werkwoord pateo open zijn betekent.


Prijs

Aangezien de inhoud van dit onthullende boek volledig is gebaseerd op Wholly Science, dient de lezer minimaal Niveau 3 te hebben bereikt van het Wholly Science-opleidingsprogramma alvorens het te kunnen aanschaffen.

De prijs van dit unieke boek bedraagt € 200, waarbij Wholly Science-studenten vanaf Niveau 4 recht hebben op een korting van minimaal € 50. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties), graag samen met de overboeking van het verschuldigde totaalbedrag.


Dit boek is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/07/13.