Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Beklimming van de berg

Over het getuigende reisverslag

Pateo, 1e digitale druk (2021/10/20), ISBN 978-94-90765-34-1, 27 bladzijden

Spirituele ontwikkeling kunnen we goed vergelijken met bergbeklimmen. Het namelijk vraagt om veel inspanning, en hoe hoger we komen, des te lastiger wordt het. Waar we echter bij het beklimmen van een berg hinder ondervinden van allerlei externe factoren, wordt spirituele ontwikkeling bemoeilijkt door interne factoren. Deze belemmeringen bevinden zich namelijk in onszelf.

Om ons in staat te stellen de innerlijke belemmeringen allereerst te herkennen en vervolgens ook te overwinnen is het Wholly Science-opleidingsprogramma ontwikkeld. Alleen Wholly Science-studenten vanaf Niveau 4 die veelvuldig deelnemen aan de wekelijkse studiegroepbijeenkomsten kunnen dit boek bestellen, om aan de hand van de daarin beschreven opdrachten de stap omhoog naar Niveau 5 te kunnen zetten.


Prijs

Wholly Science-studenten die voldoen aan de hierboven gestelde voorwaarden kunnen dit e-boek bestellen voor € 50. De hoofdstukken van dit e-boek worden één voor één afgeleverd, telkens nadat de opdracht uit het voorgaande hoofdstuk is voltooid.


Expeditie

De eerste expeditie richting de top van deze “berg” start op dinsdagavond 2 november 2021 om 21:00 uur. Ter voorbereiding op de eerste klimetappe kunnen de deelnemers vanaf woensdag 20 oktober 2021 het eerste hoofdstuk van dit e-boek bestellen om te zorgen dat de daarin beschreven eerste opdracht is afgerond voordat de eerste online klimteambijeenkomst wordt gehouden. Wie er niet in slaagt om een opdracht tijdig af te ronden wordt uit het klimteam gezet en zal moeten wachten op de volgende expeditie.


Dit boek is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/09/23.