Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Demystificering van de Tarot

De Wholly Science-gids tot Archetypen

Demystificering van de Tarot : De Wholly Science-gids tot Archetypen

Pateo, 1e digitale druk (2024/04/20), ISBN 978-94-90765-38-5, 169 bladzijden

De Tarot bestaat uit achtenzeventig kaarten (verdeeld in de Grote Arcana van 21 troefkaarten plus 1 en de Kleine Arcana, bestaande uit vier sets van 10 cijferkaarten plus 4 figuurkaarten). De meest bekende versie van de Tarot verscheen in 1909 (uitgegeven door William Rider & Son uit Londen), uitgedacht door Arthur Edward Waite (1857 – 1942) en geïllustreerd door Pamela Colman Smith (1878 – 1951). In hun versie zijn ook de cijferkaarten voorzien van levendige taferelen. Verder heeft A.E. Waite de troefkaarten 8 en 11 verwisseld.

In ‘Demystificering van de Tarot’ toont allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp aan dat er nog twee troefkaarten verwisseld dienen te worden. Bovendien legt hij dankzij zijn kennis van Wholly Science de onderliggende logica van de Tarot volledig bloot, na eerst de geschiedenis ervan te hebben beschreven.


Prijs

Aangezien de inhoud van dit onthullende boek volledig is gebaseerd op Wholly Science, dient de lezer minimaal Niveau 4 te hebben bereikt van het Wholly Science-opleidingsprogramma alvorens het te kunnen aanschaffen.

De prijs van dit unieke boek bedraagt € 200, waarbij Wholly Science-studenten vanaf Niveau 5 recht hebben op een korting van minimaal € 50. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties), graag samen met de overboeking van het verschuldigde totaalbedrag.


Dit boek is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2024/04/20.