Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief nr. 168

Pateo Nieuwsbrief van woensdag 3 mei 2017 over Noorder Inzicht 3


Kom jij op 11 juni ook naar Noorder Inzicht 3? Het is gratis!

Uitgeverij Pateo bestaat dit jaar 10 jaar, en dat is wel een feestje waard. We vieren dit tienjarig jubileum op zondag 11 juni in een zalencentrum dat ongeveer precies in het midden van Noord-Nederland ligt met het symposium Noorder Inzicht 3. Kom jij ook? De toegang is gratis.

In datzelfde zalencentrum werd eind februari 2010 Noorder Inzicht 1 gehouden, en vrijwel exact twee jaar daarna Noorder Inzicht 2. Inmiddels zijn we ruim vijf jaar verder, en is het de hoogste tijd voor Noorder Inzicht 3.

Eigenlijk is Noorder Inzicht 3 vooral een Pateo-vriendendag. Het vormt een unieke gelegenheid om weer eens bij te praten met oude bekenden of om kennis te maken met andere gelijkgestemden, die ook diverse officiële leugens hebben weten door te prikken.

Kortom, dit spraakmakende symposium van volgende maand, gehouden op de tweede zondag van juni, wil je niet missen. Meld je daarom snel aan, want wie zich te laat aanmeldt komt op de wachtlijst te staan, en kan alleen bij een afmelding van een eerdere aanmelder deelnemen.

Noorder Inzicht 3 : Wat is waar voor wie?

Wat doen de Nederlandse nationale feestdagen met jou?

Wakkere mensen kijken met compleet andere ogen naar nationale feestdagen zoals die van bijvoorbeeld de Staat der Nederlanden. Voor mij is 27 april de nationale Parasietendag, al vier ik dat eigenlijk nog altijd gewoon op 30 april. En 4 mei is voor mij de dag van nationale huichelaars. Wie vervolgens op 5 mei de vermeende vrijheid meent te mogen vieren moet maar eens proberen om net als ik in alle vrijheid zonder zorgverzekering door het leven te gaan. De zogenaamde vrijheid voor de onderdanen van de Staat der Nederlanden is niets anders dan het feodale stelsel in een modern jasje. Wie niet vrij is dient namelijk een deel van de eigen opbrengst af te staan aan de overheersende dictator. Zoek zelf maar eens op wat die misdadige monarchen van de lage landen zich jaarlijks toe-eigenen, en dan heb ik het nog niet eens over het onroerend goed en de landerijen die hun voorgangers generaties geleden hebben gestolen van de autochtone bevolking.

Laat ik dit stukje maar afsluiten met een vraag: Het is compleet onwetend en ze zijn met zo’n 17 miljoen? Inderdaad, de Nederlanders, want het aantal mensen dat woont in de lage landen boven Vlaanderen en weet heeft van de misdaden van deze nep-oranje familie is volgens mij minder dan honderdduizend.


Ga jij in september mee naar de tiende zelfkennisweek?

Zondag aanstaande gaat in het Duitse Sauerland de negende Wholly Science Week van start. Daarvoor kun jij je niet meer aanmelden. Maar voor de tiende editie van deze unieke zelfkennisweek, gehouden op dezelfde locatie, kan dat al wel. Deze tiende Wholly Science Week start op 10 september. Iets voor jou?

Via zeven complementaire wetenschappelijke zelfkennismethoden krijg je in slechts één week een unieke mogelijkheid om jezelf nog beter te doorgronden. Gun jij jezelf deze retraiteweek vol inzicht, rust en heerlijk eten? Heb je belangstelling om in september mee te gaan, neem dan contact op.


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de honderdenachtenzestigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd, door jezelf of door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde.


Deze Pateo Nieuwsbrief is ook beschikbaar in het Spaans.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/05/04.