Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

RECTIFICATIE: Cathalijne Zoete is nog niet overleden!

 
Cathalijne Zoete

Op zaterdagochtend ontving ik samen met een twintigtal anderen een emailbericht van Christine Scholten uit Emmen. Daarin gaf ze aan dat ze met de ernstig zieke Cathalijne Zoete had gesproken, kort voordat Cathalijne zou zijn overleden. Geschokt door dit droevige nieuws heb ik gelijk naar Cathalijne’s vaste telefoonnummer gebeld, in de verwachting een vriend, vriendin of familielid aan de lijn te krijgen. Helaas werd er niet opgenomen. Omdat Cathalijne in 2012 als tweeëntwintigste op de kandidatenlijst van de SOPN voor de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen stond, en op 20 augustus 2012 te gast was in aflevering 21 van Pateo Radio vond ik het mijn plicht om zo snel mogelijk een ‘in memoriam’ voor haar te schrijven. Zo gezegd, zo gedaan.

Drie dagen daarna, op dinsdagmiddag 29 mei 2018, werd ik naar aanleiding hiervan gebeld. Het was Cathalijne om te zeggen dat ze nog niet was overleden, en ook dat ze door deze “Chris” was lastiggevallen. Hierbij wil ik iedereen waarschuwen voor die Christine Scholten uit Emmen. Zij is volkomen de weg kwijt! Hoe haalt ze het in haar hoofd om iemand die zo ziek is om 6:00 uur uit haar bed te bellen terwijl het haar uitdrukkelijk was verzocht om dit niet nog eens te doen!

Hoe dan ook, hierbij bied ik mijn welgemeende excuses aan voor het publiceren van dit onware overlijdensbericht. Hoe lang Cathalijne nog onder ons is weet niemand, maar ze is er nog wel. Helaas heeft het heel erg zwaar.

Lieve Cathalijne, ik wens je veel sterkte en liefde toe!

Naschrift

Op woensdag 5 september 2018 is Cathalijne overleden.


Het oorspronkelijke (onware) artikel is op zaterdagmiddag 26 mei 2018 geschreven door de voormalig lijsttrekker en partijleider van de SOPN, Johan Oldenkamp.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/09/05.