Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Gedreven vrouw leest in een half uur voor wat er werkelijk speelt

In onderstaande video leest Mirei het verhaal voor dat ze heeft geschreven om duidelijk te maken wat er volgens haar werkelijk gaande is. Ik raad je aan om hier onbevooroordeeld naar te luisteren, om vervolgens iedere bewering die mogelijk vergezocht lijkt zelf te gaan onderzoeken. Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel!

Deze video heeft ze gedeeld via het videoplatform Rumble. Haar gebruikersnaam daar is ‘Koekwaus’. Vermoedelijk woont ze in Noord-Brabant, of is ze daar opgegroeid. Op Rumble zijn nog meer onthullende video’s van haar te vinden, zoals deze:

In bovenstaande video vat Mirei samen wat ze heeft gevonden over “Operation Lockstep” zoals beschreven in een rapport uit 2010 van de Rockefeller Foundation. Wie vervolgens zelf gaat zoeken op de naam van dit (vermeende) draaiboek (in het Engels playbook genoemd) vindt onmiddellijk vele webpagina’s die beweren dat dit allemaal onzin zou zijn. Het is dan toch erg raar en vooral heel opvallend dat deze “onzin” (of deze zogenaamde hoax) inmiddels onze realiteit is geworden!


Gerelateerd:


Dit nieuwsbericht werd op vrijdagmiddag 19 november 2021 geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/11/19.