Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Zeg “Nee!” tegen 5G

Stel de verantwoordelijken vooraf aansprakelijk voor 5G-gezondheidsschade

 

De vijfde generatie (5G) voor mobiele communicatie heeft niet alleen een veel hogere snelheid en capaciteit vergeleken met de vierde generatie (4G), ook de risico’s op gezondheidsschade als gevolg van de elektromagnetische straling zijn navenant hoger, zoals blijkt uit een Engelstalige documentaire. In Nederland is gepland dat de daadwerkelijke uitrol van het 5G-netwerk in 2020 begint, maar dit jaar (2019) zijn er al pilots (zoals die in Maastricht sinds 9 juli, binnenkort gevolgd door die in Eindhoven).

Omdat de gezondheidsrisico’s systematisch worden genegeerd bij de geplande uitrol van het 5G-netwerk heeft in Nederland de Nationale Bond tegen Overheidszaken (NBO) een individuele aansprakelijkstelling ontwikkeld waarmee bewoners van een 5G-gebied zowel de telecomaanbieders (zoals KPN, T-Mobile en Vodafone/Ziggo) als de verantwoordelijke politici via een rechtsgeldige verbintenis een etmaalvergoeding kunnen opleggen in het kader van “wie niet horen wil, die moet maar voelen” (en dan hebben we het hier voor alle duidelijkheid over financiële pijn).

Weiger jij om zonder jouw instemming proefkonijn te zijn voor de effecten van 5G op jouw gezondheid (en op die van de mensen om jou heen), stel de verantwoordelijken hiervoor dan op voorhand aansprakelijk. Je kunt dit zelf doen of (tot eind oktober 2019) tegen een vergoeding met hulp van de NBO. Bedenk hierbij dat het 5G-netwerk tevens bedrijven en overheden in staat stelt om jouw gedrag nog veel beter te gaan volgen. Sta jij dit stilzwijgend toe?

Kijk voor meer informatie over de gevolgen van deze 5e generatie draadloze systemen op 5G is niet oké.


Dit nieuwsbericht is geschreven op vrijdag 18 oktober 2019 door allround onderzoeker Johan Oldenkamp.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/01/30.