Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Waarom is roverkoning Willy zo bang voor Gele-Hesser Erik Groenendijk?

 

Afgelopen vrijdag (1 februari 2019) vond in theater Gooiland te Hilversum de uitreiking plaats van de Zilveren Camera. Het was de zeventigste keer dat deze prijs voor (propaganda-) fotojournalistiek werd uitgereikt. Vanwege dit jubileum was ook roverkoning Willy (1967) van de partij, iets wat medio december 2018 al bekend was gemaakt door de Rijksvoorliegdienst (RVD).

Omdat Gele-Hesser Erik Groenendijk (1973) uit Bussum dit een mooie gelegenheid vond om de onwetende medelanders te laten zien wat er allemaal mis is in ons kleine kikkerlandje ging hij afgelopen woensdag (30 januari) naar het politiebureau om te melden dat hij aanwezig wilde zijn bij deze prijsuitreiking. Daarop werd hem verteld dat hij daarvoor bij de gemeente moest zijn. Op zijn weg naar buiten liet republikein Erik nog snel even weten dat hij vrijdag die nepkoning een “poepje zou laten ruiken”. En dag later, op donderdag 31 januari 2019 om 16:59 uur, verleende de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes (1952) aan Erik toestemming om de volgende dag aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking mits hij niemand zou beledigen. Daarop besloot videomaker Erik zijn actie ook alvast bekend te maken aan zijn volgers:

Echter, 13 uur later, op vrijdagochtend 1 februari om 06:00 uur, stonden twee dienders bij Eriks voordeur (zoals te zien in onderstaande video) om hem aan te houden en mee te nemen naar het politiebureau.

Pas toen het zeker was dat activist Erik het publiciteitsfeestje van roverkoning Willy niet meer zou kunnen verstoren mocht onze dappere Gele-Hesser het politiebureau weer verlaten.

De dag daarop, zaterdag 2 februari 2019, was Erik, uitgerust met videocamera en megafoon, aanwezig bij de internationale Hele-Hesjes-demonstratie te Maastricht (zoals te zien in onderstaande video (met dank aan Oscar Brak), waarin Erik vertelt wat hem is overkomen).

Inmiddels begint het ook de corrupte machtsmisbruikers duidelijk te worden dat zij binnenkort ander werk mogen gaan zoeken.


Wie is Erik Groenendijk?

Erik Michiel Groenendijk werd geboren op 4 mei 1973 te Hilversum. Drs. E.M. Groenendijk werkt als docent in het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Uit zijn relatie met de Duitse Solvig S. werden drie dochters geboren: Lina Asasu (19 november 2001), Jördis Imani (6 december 2003) en Imke Abeni (12 september 2005). Via zijn blogspot vraagt hij vanaf 27 januari 2016 aandacht voor de ontvoering sinds 21 april 2014 van zijn drie dochters door hun moeder in samenwerking met de Nederlandse justitie en jeugdzorg. De naam die hij aan deze blogspot heeft gegeven is “stop PAS-familiedrama”, waarbij PAS de afkorting is van de aandoening die in het Engels Parental Alienation Syndrome wordt genoemd, of ‘oudervervreemdingsyndroom’ in het Nederlands. Daarmee maakt papa Erik duidelijk dat niet alleen hij als liefhebbende vader het slachtoffer is van deze kinderontvoering, maak ook zijn drie dochters. Hij blijft strijden totdat het recht heeft gezegevierd. Zodra dit gebeurt zal dit ook consequenties hebben voor alle corrupte overheidsdienaren die medeschuldig zijn aan deze gelegaliseerde kinderontvoering.


Gerelateerd


Dit nieuwsartikel is op zondagmiddag 3 februari 2019 geschreven door Johan Oldenkamp.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/02/03.