Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Roverkoning Willy graait € 63 miljoen extra

 

Officieel kost het zelfverklaarde koningshuis de Nederlanders bijna € 60 miljoen per jaar, maar in werkelijkheid is dit jaarlijkse roofbedrag bijna het zesvoudige daarvan. Vandaag (zondag 13 januari 2019) maakte de Rijksvoorliegdienst (RVD) bekend dat roverkoning Willy (1967) daarbovenop nog eens voor € 63 miljoen euro (veel meer dan begroot) heeft verbouwd aan Huis ten Bosch, waar hij en zijn gezin vandaag naartoe zijn verhuisd vanuit De Eikenhorst in Wassenaar, waar zij sinds 2003 woonden.

Willy kan ongehinderd doorgaan met roven, want de Nederlanders hebben wel belangrijkere dingen aan hun hoofd. Ook het vanaf dit kalenderjaar met maar liefst 3% opschroeven van gelegaliseerde diefstal op primaire levensbehoeften kon hofnar Mark Rutte (1967) namens zijn baas zonder slag of stoot doervoeren. Er lopen op zaterdag dan wel wat ontevreden onderdanen in gele hesjes door de binnenstad, maar de vraag is of dit genoeg zal zijn voor een werkelijke verandering. En eerlijk gezegd is dit helemaal geen echte vraag, want er zal veel meer voor nodig zijn om tot een werkelijke verandering te komen.

Mijn conclusie is dan ook dat de meerderheid van de mensen simpelweg te dom is om te begrijpen hoe ze voor de gek worden gehouden. Daarnaast zijn er ook best wel mensen die slim genoeg zijn om dit wel te begrijpen, maar zij profiteren dermate veel van de diverse corrupte praktijken dat ze puur vanwege eigenbelang nooit hun mond open zullen doen, althans niet in het openbaar. Ten derde zijn er gelukkig ook mensen die min of meer weten wat er aan de hand is, maar deze mensen zijn helaas niet verenigd. Ze zijn onderling verdeeld in allerlei splintergroepen, en gestructureerd samenwerken is nu bepaald niet de eerste prioriteit van deze beweginkjes, want dat is namelijk elkaar de loef afsteken. Mocht er per ongeluk toch teveel worden samengewerkt, dan zijn de geheime diensten er als de kippen bij om te infiltreren. In 2012 heb ik zelf mogen meemaken bij de SOPN.

Al jarenlang voel ik mij een roepende in de woestijn. Ook al bereik ik dan opvallend weinig mensen, ik blijf onverstoorbaar doorgaan met het verspreiden van de waarheid. Hoe ik zo zeker weet dat ik de waarheid verkondig wil je misschien weten? Ik weet dit zo zeker omdat ik er zelf onderzoek naar heb gedaan. Bovendien heb ik een goed stel hersenen en niet te vergeten een zeer behulpzame intuďtie. En mocht ik er een keer naast zitten, wat helaas ook wel eens is voorgekomen, dan verbeter ik dat altijd onmiddellijk op Pateo.nl.

Kortom, zorg dat je stevig op een stoel of bank zit voordat je verder gaat met lezen, want ik som hieronder nog maar eens alle leugens van het zelfverklaarde koningshuis op:

In werkelijk is deze lijst met leugens nog veel langer. De kern van de zaak is dat Willy helemaal geen Van Nassau is, en absoluut geen “Prince van Orangien”. De monarchie in de Nederlanden is vanaf het allereerste begin gebaseerd op list en bedrog. Daarbovenop heeft Wilhelmina in de Tweede Wereldoorlog de Nederlandse grondwet overtreden door zich buiten het Nederlandse grondgebied te vestigen, iets waar geen enkele noodzaak voor was, want ze had naar een overzees gebied kunnen vluchten. Kortom, al 371 jaar wordt de Nederlandse bevolking leeggeroofd door bedriegers, terwijl onwetende domkoppen maar blijven zwaaien met hun vlaggetjes naar deze oplichters.

Denk nu niet dat dit een typisch Nederlands probleem zou zijn. Ook het Engelse koningshuis is volledig gebaseerd op leugens, en dat geldt voor nog veel meer zelfbenoemde monarchieën. Maar laten we in onze Lage Landen het goede voorbeeld geven door al het bijeengegraaide kapitaal en vastgoed van dit zelfverklaarde koningshuis af te pakken plus een gezamenlijke taakstraf van 371 jaar. Mee eens? Zo ja, deel dit artikel dan zo ver en zaak mogelijk. Help je zo mee om een einde te maken aan het laten regeren gebaseerd op leugens? En neem ook eens een kijkje op paleis Huis ten Bosch.nl, de website van Kees Koolmees uit Baarn, die deze verhuizing van Willy allang zag aankomen.


Achtergrondinformatie:


Dit nieuwsartikel is op zondagmiddag 13 januari 2019 geschreven door Johan Oldenkamp.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/01/13.