Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

PateoPedia

Wholly Science Methoden

Galactische-Dag-Astrologie-Calculator

Selecteer hieronder de datum waarvoor de betreffende Zegel en Toon van de Tzol’kin uitgerekend dienen te worden. Deze Zegel en Toon worden vervolgens eronder getoond, samen met een korte toelichting voor beide.

Volgens deze authentieke Tzolkin-kalender, waarvoor binnen Wholly Science de aanduiding “Galactische-Dag-Astrologie” wordt gehanteerd, begint ieder volgend Zegel en iedere volgende Toon bij het moment van zonsopkomst. Vul daarom de datum van het voorgaande etmaal in wanneer het betreffende tijdstip tussen middernacht en zonsopkomst ligt. Let op: deze authentieke Tzol’kin-kalender heeft niets te maken met de zelfbedachte ego-kalender waaraan de naam “Dreamspell” is gegeven. Wil je hier meer van weten, bekijk dan deze video.

Datum:

Zegel:
Toon:

LET OP: Deze calculator heb ik zelf gemaakt, net als die voor de Lunaire-Jaar-Astrologie en de Stellaire-Jaar-Astrologie, naast al die verschillende Gematria-calculatoren. Al die andere calculatoren werken foutloos, maar voor deze Galactische-Dag-Astrologie krijg ik dat maar niet voor elkaar. Een voor mij onbegrijpelijke fout is bijvoorbeeld dat voor 11 oktober de Zegel en de Toon van 12 oktober wordt getoond, onafhankelijk van het jaartal. Ben jij een JavaScript-expert met betrekking tot de datum-functies, en ben je bereid om mij hierbij te helpen, neem dan graag even contact op.

Controleer daarom eerst of bovenstaande calculator correct werkt. Voer daartoe de datum van 14 mei 2020 in. Indien het resultaat twee maal een 1 is (dus Zegel 1 en Toon 1), dan werkt dit voor jou juist, en kun je deze calculator ook voor andere data gebruiken (behalve dus voor 11 oktober). Zo niet, gebruik dan deze calculator.
Via een persoonlijk consult kan Johan Oldenkamp deze uitkomst nader duiden. Een andere mogelijkheid is uiteraard zelfstudie. Dat kan via het e-boek Galactische-Dag-Astrologie.


Deze Wholly Science-calculator, ontwikkeld door Johan Oldenkamp, is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/10/11.