Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Parasitaire Archonten

Pateo TV

Pateo TV, afl. 10

In 1945 werd in de Egyptische stad Nag Hammadi, net ten noorden van Luxor, een kruik gevonden waarin 13 in leer gebonden boeken zaten, die in totaal 52 teksten bleken te bevatten. De pagina's van deze originele boeken waren gemaakt van papyrus, en de teksten waren in het Koptisch geschreven. Na bestudering bleek dat dit gnostische geschriften waren.

Het Griekse woord gnosis betekent letterlijk ‘kennis’ of ‘begrip’. Gnosticisme toont aan dat hogere kennis de deur naar echte vrijheid is, net zoals Wholly Science dat doet. Echter, een beoefenaar van het gnosticisme uit die tijd benoemde zichzelf als een gnosticus, maar als een Telestes, wat letterlijk ‘een mens met een doel’ of ‘een gericht mens’ betekent. Mensen die de waarheid van het gnosticisme kennen zijn ‘gerichte mensen’, dat wil zeggen: ‘mensen met een lange termijn focus’. Zij hebben allemaal een hoger doel in hun leven, dat van binnenuit tot hen is gekomen.

Afgezien van het openbaren van de essentie van de ware spiritualiteit onthullen deze echte gnostische boeken ook het bestaan van binnendringende entiteiten genaamd ‘Archonten’. Deze anorganische wezens leven niet in de fysieke wereld, die door Wholly Science wordt aangeduid als de Schaduw-Wereld. Ze leven namelijk in de wereld aan de andere kant van de zogenaamde sluier, die door Wholly Science wordt aangeduid als de Proto-Wereld. De Proto-Wereld is de wereld van de subtiele levensenergieën, genaamd Chi, Ki, Prana, Orgone, Vril en Mana door onze voorouders uit alle hoeken van deze planeet. Het universitaire scientisme heeft geen idee wat deze levensenergieën nu werkelijk zijn. Daarentegen weten de Archonten dat dit maar al te goed, want ze leven van onze onbewuste uitstoot van negatieve levensenergieën.

In deze tiende aflevering van Pateo TV onthult gastheer Johan Oldenkamp volledig de praktijken van deze parasitaire Archonten en hun menselijke helpers.

◄ vorige volgende ►

Deze aflevering van Pateo TV is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/03.