Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl


Onze vOrige zOnnen op 22 O2 2O2O

☼NZE V☼RIGE Z☼NNEN

Over de samenkomst van Geschiedkunde en MythologieNu verkijgbaar: de videoregistratie van deze presentatiemiddag

De middagpresentatie zoals hieronder staat aangekondigd is opgenomen op video. Deze videoregistratie betreft twee video’s. Het deel voor de pauze duurt 1 uur en 26 minuten, en het deel erna 1 uur en 51 minuten. Gezamenlijk kunnen beide video’s worden bekeken voor € 12 (dus € 6 per stuk). Neem contact op om deze videoregistratie te bestellen.


Volgens Meso-Amerikaanse overlevering leven we nu in het tijdperk van de vijfde zon, en heeft de mensheid daarvoor vier andere zonnen gekend. Daarnaast hebben we Mythologie uit het Oude Mesopotamië (Tweestromenland), Khemit (het Oude Egypte), het Oude India en het Oude Griekenland waarin goden in een ver verleden de strijd met elkaar aangingen. En verder hebben we ook nog het overbekende verhaal van Atlantis. Velen doen dit alles af als fantasie, maar dankzij Wholly Science heeft allround onderzoeker Dr. Johan Oldenkamp inmiddels kunnen bewijzen dat dit allemaal op waarheid berust. In zijn presentatie op zaterdagmiddag 22 februari 2020 in het midden van Nederland neemt hij zijn publiek mee in een fascinerende reis door de geschiedenis van de mens op deze planeet, vanaf het allereerste begin. Alle Mythologische vertellingen vallen daarbij op hun plaats (evenals vele religieuze scheppingsverhalen), waarmee de ware menselijke geschiedenis zichzelf steeds verder onthult. Zijn presentatie is voorzien van vele illustraties en talrijke citaten uit oeroude geschriften of samenvattingen daarvan. Deze middag zal bol staan van spraakmakende openbaringen.

De individuele deelnamekosten bedragen € 15. Dit is inclusief een boek naar keuze ter waarde van € 11 (zolang de voorraad strekt), waarbij kan worden gekozen uit beide onderstaande titels:

Toen er nog geen maan was Het Geheim van Genesis

Locatie

Deze middagpresentatie wordt gehouden bij De Stuw. Het adres is De Brink 10 te 3871 AM Hoevelaken.


Middagprogramma


Spreker


Johan Oldenkamp

Allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp is de grondlegger van Wholly Science en auteur van inmiddels 50 boeken. Hij was lector in kennisoverdracht, innovatie en ondernemerschap aan de Stenden Hogeschool. In het najaar van 2008 heeft hij bewust ontslag genomen om zo al zijn tijd, energie en spaargeld te kunnen gaan besteden aan de verdere ontwikkeling van Wholly Science. Sindsdien leeft hij (door zijn eigen keuze) zonder inkomen uit een baan of werkloosheidsuitkering. Voorafgaand aan zijn lectoraat werkte Johan als onderzoeker en docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, als lid van de wetenschappelijke staf van het Telematica Research Center (later hernoemd tot Telematica Instituut), als management consultant bij Ernst & Young Consulting (en haar rechtsopvolgers, waaronder Capgemini Consulting), als freelance trainer, docent, consultant en coach, en ook als leraar in Oosterse Krijgskunsten.


Aanmelden

De aanmelding gaat door het sturen van een emailbericht. Geef je naast jezelf ook één of meerdere anderen op, vermeld dan naast alle namen indien mogelijk ook de betreffende emailadressen. En betaal dan graag gelijktijdig het verschuldigde entreebedrag. Deelname is op volgorde van aanmelding inclusief betaling. Restitutie is niet mogelijk, tenzij de zaal is volgeboekt.


   

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/01/01.