Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Taalkundige rariteiten

een hilarische middagconferenceNu verkijgbaar: Taalkundige rariteiten als videopresentatie

De middagconference zoals hieronder staat aangekondigd is beschikbaar als videopresentatie (die de ochtend erna direct vanaf de computer is opgenomen zonder publiek). Deze videopresentatie duurt zo’n 2 uur. Deze video kan worden bekeken voor € 12. Om dit te bestellen, ga je naar de webshop. (Wie aanwezig was bij deze middagconference en een eigen Pateo-webpagina heeft kan deze videopresentatie gratis aanvragen.)

Naar de webshop van Pateo.nl

Na 14 jaar lang in binnen- en buitenland tal van zware tot loodzware presentaties te hebben gegeven vindt alomonderzoeker Johan Oldenkamp het nu wel eens tijd voor een wat luchtigere presentatiemiddag. Deze vindt plaats op zaterdagmiddag 3 september 2022 op een locatie centraal in Nederland (zie onder voor het adres) en gaat over taalkundige rariteiten.

In zijn boekHet Geheim van Genesis – Over het verhaal van onze taal’, dat verscheen in 2016, is de titel van de laatste paragraaf eveneens ‘Taalkundige rariteiten’. De naar verwachting eerste 40 aanmelders voor deze presentatiemiddag krijgen een gratis exemplaar van dit gedrukte boek, zolang de voorraad sterkt.

Het Geheim van Genesis : Over het verhaal van onze taal

In de zomer van 2018 is Johan tevens gestart met De Taalpurist, een online presentatieshow over het woord zoals het hoort. Vanwege de nogal tegenvallende kijkcijfers is deze reeks (nog) niet verder gekomen dan slechts vijf afleveringen, hoewel er tal van spraakmakende onderwerpen zijn voor nog veel meer afleveringen. De leukste van deze onderwerpen komen aan bod tijdens deze hilarische middagconference voor de maatschappelijk wakkeren. Het individuele entree bedraagt € 15.

De Taalpurist

Locatie

Deze middagconference wordt gehouden bij De Stuw. Het adres is De Brink 10 te 3871 AM Hoevelaken.


Middagprogramma


Spreker

Allround onderzoeker Johan Oldenkamp hij zoekt overal onder, ook wanneer hij wil weten wat er achter zit. In dat laatste geval kan hij er beter achter gaan zoeken, maar daarvoor is een onderzoeker niet opgeleid. Hoe dan ook, de bevindingen van zijn taalonderzoek onthult hij deze middag aan zijn toeschouwende toehoorders.

Johan Oldenkamp

Aanmelden

De aanmelding gaat door het sturen van een e-mailbericht. Geef je naast jezelf ook één of meerdere anderen op, vermeld dan naast alle namen indien mogelijk ook de betreffende e-mailadressen. Restitutie is niet mogelijk.


Pateo’s bibliotheek

Zijn er boeken uit Pateo’s bibliotheek (zowel Nederlandstalig als Engelstalig) die je zou willen overnemen, laat dit dan tijdig weten, zodat deze titels voor jou kunnen worden gereserveerd. Na betaling van het nader overeengekomen bedrag zul je deze boeken dan ontvangen bij binnenkomst.

Pateo’s bibliotheek

 

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/01/01.