Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Genesis ontcijferd

Over de Esoterische Scheppingsverhalen

Pateo, 1e druk (2018/01/29), ISBN 978-94-90765-19-4, 112 bladzijden (uitverkocht)
Pateo, 3e digitale druk (2021/08/12), ISBN 978-94-90765-19-4, 120 bladzijden (leverbaar)

We kennen allemaal het verhaal van Adam in het Paradijs, en ook dat van Noach en de Vloed. De meeste mensen geloven dat dit authentieke beschrijvingen van historische gebeurtenissen uit een heel ver verleden zouden zijn. Maar is dat wel zo?

In Genesis ontcijferd onthult Wholly Science-grondlegger Johan Oldenkamp de onderliggende Esoterische betekenissen van deze ogenschijnlijk historische verslagen. Wie de hierin onthulde betekenis van deze overbekende verhalen tot zich laat doordringen komt uiteindelijk oog in oog te staan met de Waarheid over God.

In Genesis ontcijferd wordt niet alleen de oorspronkelijke tekst van de eerste elf hoofdstukken van Genesis weergegeven, correct vertaald naar het Nederlands, maar vooral de Esoterische betekenissen ervan. In totaal bevatten deze elf Genesis-hoofdstukken zeven Esoterische Scheppingsverhalen. Voorheen dienden zoekers naar inzicht zich jarenlang te bewijzen in een inwijdingsschool, om zo maar een tipje van de Esoterische sluier opgelicht te krijgen. Via dit boek krijgt de lezer echter moeiteloos hiervan de volledige Esoterische Waarheid op een presenteerblaadje aangereikt. Wat wil je nog meer? Bovendien ontvang je naast het gedrukte boek ook het aangevulde e-boek (versie van 14 mei 2020) en de bijbehorende videoreeks, zoals hieronder uitgelegd.


Hoe te bestellen

De prijs van dit unieke boek inclusief zeven videopresentaties bedraagt slechts € 150, waarbij Wholly Science-studenten vanaf Niveau 1 recht hebben op een korting van minimaal € 50. Het gedrukte boek is inmiddels uitverkocht, dus gaat het hier om een e-boek. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties).


Online initiatiecursus

De zeven afzonderlijke verhalen zoals weergegeven in de eerste elf hoofdstukken van Genesis zijn geschreven in een Esoterische geheimtaal vol met codewoorden. Gezamenlijk kunnen we deze zeven Esoterische vertellingen beschouwen als de ‘Handleiding Mens’, waarin alle menselijke functies op een gestructureerde manier worden toegelicht, evenals de zin van ons leven in deze werkelijkheid. Wie het e-boek aanschaft ontvangt ook de online initiatiecursus bestaande uit zeven video’s met een totale speelduur van zeven uren. In onderstaande introductievideo wordt dit alles kort toegelicht.


Gerelateerd

De inhoud van dit inwijdingsboek wordt grotendeels ook onthuld in de afleveringen 6, 28, 29, 30, 32, 33, 34 en 35 van Heelige Schrift TV.


 

Dit boek is ook leverbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/06/28.