Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Christelijke Waarheid

Over hoe de Bijbel te bestuderen

Pateo, 2e digitale druk (2022/05/04), 1e digitale druk (2021/08/10), ISBN 978-94-90765-33-7, 144 bladzijden

De maatschappij was al steeds goddelozer geworden. Maar om het zo mogelijk nog erger te maken is er in 2020 door een duivelse groep samenzweerders begonnen aan een mondiale machtsgreep. Gelukkig heeft alles een keerzijde, en dus biedt deze nadelige situatie ook voordelen. Het positieve is dat niemand zich nu nog langer kan verschuilen, want ieder van ons wordt hierdoor gedwongen om zelf na te denken over wat waar is en wat niet. Zij die daarbij blijven vertrouwen op het oordeel van anderen zullen daarvoor de ultieme prijs betalen.

De machtshonger van de globale tirannen zal bovendien nooit kunnen worden gestild omdat het voor hen altijd naar meer zal blijven smaken. Ze hebben de spreekwoordelijke vinger al gepakt en willen nu de hele hand. En zelfs bij een hele hand zal het niet blijven. Het uiteindelijke doel van deze heimelijke mondiale staatsgreep is het verkrijgen van de volledige controle over ieders uiterlijke en innerlijke gedrag.

Dit alles staat haaks op de rol die bestemd is voor de mens als kroon op Gods Schepping. Meer dan ooit te voren is het nu nodig dat wij leren om de Bijbel als het Woord van God op de juiste manier te bestuderen. Die juiste wijze vind je in geen enkele religie of stroming daarbinnen. Dit boek over de Christelijke Waarheid maakt niet alleen duidelijk waarom dit zo is, maar legt vooral uit hoe de Bijbel wel op de juiste manier te bestuderen. En dat begint door er geen woord van te geloven!

Stop met geloven, start met Weten

Voel jij dat deze plandemie jou als het ware dwingt om nader tot God te geraken, lees dan dit boek, zodat je precies weet wat jou te doen staat. Mijn eerste doopnaam is Johannes (van Ioannes in getranslitereerd Grieks), en God is mij inderdaad genadig geweest door mij de Weg te laten vinden, zodat ik dit aan mijn medemensen kan tonen. Maar ik vraag jou met klem om zeker geen volgeling van mij te worden. Hopelijk kun jij mede dankzij mijn hulp namelijk jouw eigen weg vinden. En samen op onze eigen wegen kunnen we elkaar helpen om niet van ons pad te geraken, want de mondiale machtsmaniakken hebben nog veel meer duivelse plannen bekokstoofd. Dit was slechts het eerste begin van nog veel meer krankzinnigheid.

Bekeer je nu tot de Ware Weg. Hoe langer je hiermee wacht, des te moeilijker zal het voor jou zijn om los te komen uit het oude. Ik garandeer jou dat het Nieuwe jou dichter tot God zal brengen. En dat is uiteindelijk het enige dat telt in deze aardse leerschool van ons fysieke bestaan.


Prijs

Iedere Wholly Science-student kan het eerste hoofdstuk van dit onthullende boek gratis aanvragen door e-mailbericht te sturen naar Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘aanvraag Christelijke Waarheid hoofdstuk 1’. Ook de procedure voor het verkrijgen van ieder volgend hoofdstuk wordt daarin uitgelegd. Om bijvoorbeeld het tweede hoofdstuk te ontvangen dienen vijf meerkeuzevragen correct te worden beantwoord. Dit is nodig om te voorkomen dat zwijnen hun neus ophalen voor deze parels.

Wat laat jij groeien?

Dit boek is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/05/04.