Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 162

Pateo Nieuwsbrief van zondag 15 januari 2017 over online astrologie-calculatoren


Nieuw op Pateo.nl: gratis online astrologie-calculatoren

De voorspellingen voor 2017 lijken nu al bewaarheid te worden, maar daarover zodadelijk meer. Steeds vaker krijg ik daarom de vraag wat we kunnen doen. Waar zijn we veilig? Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden op wat gaat komen? Echter, in plaats van de aandacht naar buiten te vestigen, is het juist nodig om eerst naar binnen te gaan, naar binnen in jezelf bedoel ik dan. Daarom vertel ik al vele jaren dat zelfkennis het hart van Wholly Science vormt. Daarom gaat het in de Wholly Science Weken ook in eerste instantie om het bevorderen van zelfkennis. De methoden die daarvoor worden gebruikt stel ik nu ook gratis beschikbaar via online calculatoren. En wie meer wil weten over de getoonde uitkomsten, die kan in een speciaal daarvoor gemaakt e-boekje de wetenschappelijke onderbouwing ervan lezen.

Inmiddels zijn drie van de zeven methoden op die manier beschikbaar:

Aan de overige calculatoren moet ik nog beginnen. Vooral voor de calculator voor wat velen de “Westerse Astrologie” noemen (Wholly Science noemt dit de Solaire-Jaar-Astrologie) kan ik zeker hulp gebruiken. Wie kan me hierbij helpen? Of wie kent ingangen die me verder kunnen brengen?


Internationale politiek wordt steeds voorspelbaarder

Op zondag 20 november 2016, bijna twee weken nadat Donald John Trump (1946) de presidentsverkiezingen in de USA had gewonnen, werd de voorkant van een nieuw nummer van het tijdschrift “The Economist” gelekt, zo leek het in ieder geval. Op die voorkant is onder andere een tekening te zien van Trump die boven op de wereld zit. Dat was niet zomaar een tekening, maar een Tarot-kaart die speciaal was toegesneden op het jaar 2017. Daarnaast stonden er nog zeven aangepaste Tarot-kaarten op deze voorkant, waarop tevens “Planet Trump” stond geschreven. Dit alles was voor mij meer dan genoeg reden om er een aflevering van Pateo TV aan te wijden.

Vorig jaar oktober heb ik voorspeld dat Donald Trump de presidentsverkiezingen inderdaad zou winnen, maar geen president zou worden. Afgelopen week leek ook dat tweede deel opeens uit te gaan komen, omdat de Russen informatie hadden waarmee hij gechanteerd zou kunnen worden, zo werd breeduit in de mainstream media naar voren gebracht. Dat Barry Soetoro (1961), oh, ik bedoel natuurlijk “Barack Hussein Obama” een vervalste geboorteakte heeft en volgens sommigen zelfs met een omgebouwde man is getrouwd, dat maakt hem vreemd genoeg niet chantabel. Maar wanneer Trump opgezadeld werd met twee incontinente prostituees, dan zou dat plotseling wel het geval zijn. Hoe dan ook, de verhalen worden steeds absurder, de poppenkast wordt steeds doorzichtiger en de marionetten worden steeds ongeloofwaardiger.

Nadat blijkbaar het internationale terrorisme (uiteraard volledig gefinancierd door de mondiale machtskakkerlakken) als schrikaanjagende vijand niet helemaal heeft kunnen brengen wat ervan werd verwacht is de vijand uit de koude oorlog maar weer van stal gehaald. De mainstream propaganda blijft ons maar voeden met het beeld dat de Russen overal achter zouden zitten. Opeens zijn de Russen superhackers geworden, en zo zouden de Russen ook de verkiezingsuitslag in de USA hebben beïnvloed. Kortom, steeds maar weer “de Russen”. Zo worden we volgens mij gehersenspoeld zodat een oorlog met Rusland op een gegeven moment onvermijdelijk wordt.

Daarom is er nu ook een grote NATO-oefening gaande in Polen. Er wordt al doodleuk gezegd dat een deel van deze legermacht permanent gestationeerd zal worden in Polen en de Baltische staten (zoals Estland, Letland en Litouwen). En opeens wordt ook weer De Krim genoemd, en de strijd in Oost-Oekraïne. Maar omdat Donald Trump blijkbaar vriendjes is met Rusland zal dit naar verwachting allemaal worden teruggedraaid, na zijn inauguratie als USA-president, zo wordt ons door de mainstream propaganda verteld. Komende vrijdag staat deze inauguratie ingepland. Gaat er de komende vier dagen iets gebeuren waardoor Trump toch niet wordt beëdigd? We zullen het zien.

Wat ook nog meespeelt is uiteraard de steeds groter wordende internationale druk op de onwettige staat Israël. Vandaag komen er 70 landen in Parijs bijeen om Israël te bewegen de vestiging een zelfstandige Palestijnse staat toe te staan, met Oost-Jeruzalem als hoofdstad. Ook de timing van dit puzzelstukje lijkt perfect te passen in mijn interpretatie van de eindtijdvoorspelling door de profeet Daniël. We hebben nog 50 weken te gaan in 2017, en wat er precies zal gaan gebeuren dat moet uiteraard nog blijken, maar ik durf in ieder geval te garanderen dat het geen saai jaar gaat worden!


Verdere versnippering in de nationale politiek

Terwijl de internationale politiek steeds meer samenklontert tot één gezamenlijk spel lijkt de nationale politiek in de lage landen steeds verder te versnipperen. Pas eind van deze maand wordt het definitieve aantal bekend gemaakt, maar het is nu al duidelijk dat een recordaantal politieke partijen op 15 maart mee gaat doen. Via de Basispartij heb ik geprobeerd een vervolg te geven aan de SOPN, die in 2012 meedeed, maar het lijkt wel of apathie zich meester heeft gemaakt van de mensen die het echt anders willen, of in ieder geval beweren dat ze dit willen. Bij de komende Tweede Kamerverkiezingen zul je de Basispartij dan ook niet op het stembiljet aantreffen. En volgens mij is dat ook helemaal niet erg. Ik verwacht dat de verkiezinguitslag namelijk tot een ongekende Haagse versnippering zal leiden. En als er daarna al een regering kan worden geformeerd, dan zal deze niet lang stand houden is mijn verwachting, en zullen we snel nieuwe verkiezingen hebben. Hopelijk is de Basispartij er dan wel bij. Je hoeft daar uiteraard niet op te wachten, want je kunt je nu al aansluiten bij de Basispartij. Kijk op Basispartij.nl voor meer informatie. Ik denk namelijk dat het de hoogste tijd is dat we einde gaan maken aan de dictatuur door topcriminelen onder leiding van die liegende, bedriegende en stelende nep-oranges. Mee eens?


Aflevering 9 van Heelige Schrift TV over de eerste evangelische parabel

Deze week verscheen de negende aflevering van Heelige Schrift TV. In de eerste vier boeken van het Nieuwe Testament staan ongeveer veertig gelijkenissen. De meeste daarvan komen in meerdere van deze vier boeken voor, wat betekent dat ze blijkbaar erg belangrijk zijn. Om deze reden heb ik besloten de eerste afleveringen van Heelige Schrift TV in 2017 te wijden aan deze evangelische parabels. In aflevering 9 gaat over de gelijkenis dat we geen nieuwe lap op oude kleding dienen te naaien, of geen nieuwe wijn in oude zakken moeten doen. In feite zijn dit twee varianten van dezelfde parabel die gaat over het niet samengaan van Oud en Nieuw. Wil je meer weten, neem dan een abonnement op Heelige Schrift TV.


Ga jij in mei mee naar de negende zelfkennisweek?

Ben jij van zondag 7 mei tot zaterdag 13 mei van de partij voor een week vol zelfkennis en natuur in het Duitse Sauerland, op gemiddeld ongeveer drie uur rijden vanaf Nederland? Deze week vindt plaats bij Centrum Savita. Dit centrum ligt helemaal vrij, omgeven door natuur met prachtige bossen en bergen. De lucht is er uitermate zuiver. En het is er stil, dus geen lawaaierige industrie en geen voorbijrijdende auto’s.

Via zeven complementaire zelfkennismethoden krijg je in slechts één week een unieke mogelijkheid om jezelf nog beter te doorgronden. Gun jij jezelf deze retraiteweek vol inzicht, rust en heerlijk eten? Heb je belangstelling om in mei mee te gaan, neem dan snel contact op, want het aantal plaatsen is beperkt. Als de groep vol zit zul je moeten wachten tot waarschijnlijk september, of anders 2018. Maar hoe de wereld er dan uit ziet?


Dit voorjaar: Spoedcursus Wholly Science

Wil jij in slechts één weekeinde doordringen tot de kern van Wholly Science, dan kan dat. Bovendien slapen we dan in de energetische zeer gunstige ruimte van een ger, ook wel een yurt of een Mongoolse tent genoemd, gelegen tussen Eindhoven en Antwerpen, in het zuiden van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De details, waaronder de aanvangsdatum en -tijd, liggen nog niet vast. Heb je belangstelling om mee te doen, neem dan even contact met me op, zodat we de details in onderling overleg kunnen invullen.


Redacteuren en vertalers gezocht

Pateo.nl is tientalig, maar mijn eigen taalvaardigheid voor slechts twee daarvan van voldoende kwaliteit. Vooral voor het Duits, het Frans en het Italiaans zoek ik daarom enthousiaste redacteuren of vertalers die voldoende tijd beschikbaar kunnen stellen om bijvoorbeeld wekelijks een artikel te schrijven of een Engels- of Nederlandstalige webpagina te vertalen. Ook de vertaling van de genoemde astrologie-calculatoren staat op mijn wensenlijstje. Is dit iets voor jou of ken je iemand die dit zou willen doen, neem dan even contact op. Dat kan ook voor de overige talen, waaronder het Russisch en het Turks. Naast in het Engels en in het Nederlands verschijnt er alleen in het Spaanstalige deel regelmatig een nieuwsbericht dankzij Yaneth, waar ik haar zeer erkentelijk voor ben.


Wat staat er de komende periode op de agenda van Pateo.nl?

Kijk bij de Agenda van Pateo.nl voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de honderdentweeënzestigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.


Deze Pateo Nieuwsbrief is ook beschikbaar in het Engels en het Spaans.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/15.