Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 173

 

Pateo Nieuwsbrief van vrijdag 7 juli 2017 over DaniŽls eindtijdvisioen


Welk risico loop je wanneer je in september mee gaat met de Wholly Science Week?

Afgezien van een onvergetelijke week vol zelfkennis, schone lucht, prachtige natuur en heerlijk eten, is het grootste risico dat je loopt wanneer je vanaf 10 september mee gaat naar de tiende Wholly Science Week dat je nieuwe vrienden opdoet. Tot nu toe gebeurde dit het sterkst bij de tweede Wholly Science Week, die van 15 tot 21 april 2012 werd gehouden bij het Franse centrum Lothlorien. De vriendengroep die daar is ontstaan heeft al drie maal een reŁnie gehouden, waarbij de eerste keer de groep zelfs helemaal compleet was, als ik het mij goed herinner. Maar het lijkt er nu al op dat de deelnemers aan de negende Wholly Science Week van afgelopen mei dit gaan overtreffen, want vanaf vorige week vrijdagmiddag kwam deze groep (op slechts ťťn na) drie dagen lang samen op Terschelling voor een verdiepingsweekeinde. Het toeval wil dat naast mezelf er nog iemand deelnam aan beide weken. Of zal dit geen toeval zijn, en is ook dit onbegrepen dynamiek?

Hoe dan ook, je bent zeer welkom om vanaf de tweede zondag van september mee te gaan naar een unieke locatie in het Duitse Sauerland. Je hebt daar een eigen kamer met een eigen toilet en douche, dus jouw privacy is ook gewaarborgd. We rijden er carpoolend naar toe (voor wie dat wil), zodat de reiskosten ook te overzien zijn. Eventueel kun je ook eerder komen of later weggaan, in overleg met de mensen van centrum Savita. En is voor jou de deelnemersbijdrage aan de hoge kant, weet dan dat je ook in termijnen kunt betalen. Daar komen we in onderling overleg altijd uit. Kortom, gun jezelf deze unieke week, maar wees je bewust van het risico op nieuwe vriendschappen. Durf jij je toch te gaan aanmelden?


DaniŽls eindtijdvisioen over vier grote wilde beesten

Eergisteren verscheen aflevering 21 van Heelige Schrift TV waarin ieder detail uit het zevende hoofdstuk van het Bijbelboek DaniŽl wordt verklaard. Daarin lezen we dat de profeet DaniŽl een zeer verontrustend visioen heeft gehad. Dat was in het jaar 550 voor onze jaartelling, dus ruim tweeŽnhalve millennia geleden. In de Statenvertaling lezen we het volgende (de verzen 3 tot en met 10):

En er klommen vier grote dieren op uit de zee, het ene van het andere verscheiden. Het eerste was als een leeuw, en het had arendsvleugelen; ik zag toe, totdat zijn vleugelen uitgeplukt waren, en het werd van de aarde opgeheven, en op de voeten gesteld, als een mens, en aan hetzelve werd eens mensen hart gegeven. Daarna, ziet, het andere dier, het tweede, was gelijk een beer, en stelde zich aan de ene zijde, en het had drie ribben in zijn muil tussen zijn tanden; en men zeide aldus tot hetzelve: Sta op, eet veel vlees. Daarna zag ik, en ziet, er was een ander dier, gelijk een luipaard, en het had vier vleugels eens vogels op zijn rug; ook had hetzelve dier vier hoofden, en aan hetzelve werd de heerschappij gegeven. Daarna zag ik in de nachtgezichten, en ziet, het vierde dier was schrikkelijk en gruwelijk, en zeer sterk; en het had grote ijzeren tanden, het at, en verbrijzelde, en vertrad het overige met zijn voeten; en het was verscheiden van al de dieren, die voor hetzelve geweest waren; en het had tien hoornen. Ik nam acht op de hoornen, en ziet, een andere kleine hoorn kwam op tussen dezelve, en drie uit de vorige hoornen werden uitgerukt voor denzelven; en ziet, in dienzelven hoorn waren ogen als mensenogen, en een mond, grote dingen sprekende. Dit zag ik, totdat er tronen gezet werden, en de Oude van dagen zich zette, wiens kleed wit was als de sneeuw, en het haar zijns hoofds als zuivere wol; Zijn troon was vuurvonken, deszelfs raderen een brandend vuur. Een vurige rivier vloeide, en ging van voor Hem uit, duizendmaal duizenden dienden Hem, en tien duizendmaal tien duizenden stonden voor Hem; het gericht zette zich, en de boeken werden geopend.

De gangbare interpretatie van dit visioen koppelt het aan koninkrijken uit de oudheid. Dit is echter volstrekt onjuist. In die 21e aflevering van Heelige Schrift TV laat ik zien dat al deze details opvallend betekenisvol worden wanneer we het aan deze tijd koppelen. Daarbij onthul ik ook wat die elfde hoorn op het hoofd van dat vierde beest nu precies voorstelt, en wat wordt bedoeld met de ďOude van dagenĒ.

Vorig jaar, toen ik de Masterclass-video over de eindtijdprofetie van DaniŽl maakt, waarin het voornamelijk gaat over de laatste drie verzen van het negende hoofdstuk van dat Bijbelboek, had ik dit zevende hoofdstuk nog niet ontcijferd. Dat deze ontcijfering echter naadloos aansluit bij die video van vorig jaar september is voor mij een teken dat het klopt. We leven dus nu in de eindtijd, en de profetie zal hoe dan ook worden vervuld. Wil jij weten wat er precies te gebeuren staat, en ook wanneer, bestel dan deze videoís. Heb je daar geen geld voor over, dan is dat jouw keuze. Kun je deze videoís niet betalen, neem dan even contact met me op, want ook daar vinden we een oplossing voor.


IN MEMORIAM: Ryke Geerd Hamer (1935 - 2017)

Afgelopen zondagavond is ťťn van de grootste pioniers op het gebied van hedendaags gezondheidsonderzoek bezweken aan een beroerte. Ryke Geerd Hamer werd 82 jaar oud. Nadat hij als Duitse arts had ontdekt dat het verhaal over kanker toch ietsjes anders is dan de reguliere zorg ons wil doen laten geloven, werd hij een enorme bedreiging voor de machthebbers achter de door de farmaceutische industrie gedomineerde ziektezorg. Na meerdere pogingen om hem eerst monddood en daarna ook echt dood te maken leefde hij de rest van zijn leven ondergedoken. Ryke Geerd Hamer wordt als wegbereider geŽerd op de PateoPedia.


Kom eens een kijkje nemen op de vernieuwde Pateo.nl-website

Pateo.nl is veel meer dan alleen maar een nieuwsbrief die geregeld in jouw digitale brievenbus wordt bezorgd. Sterker nog, deze Pateo Nieuwsbrieven zijn bedoeld om jou uit te nodigen geregeld eens een bezoekje te brengen aan de Pateo.nl-website. Klik op de Engelstalige welkomspagina dan gelijk op ďNederlandsĒ midden bovenaan. Daarna zul je zien dat ook de Nederlandstalige welkomspagina geheel is vernieuwd, om nieuwkomers een beetje voor te bereiden op wat ze kunnen verwachten wanneer ze deze website verder binnengaan.


Wat staat er na de zomermaanden op de Agenda van Pateo.nl?


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (ďde helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide SpiritualiteitĒ)Af- of aanmelden

Dit is de honderdendrieŽnzeventigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ĎAfmelding Nieuwsbriefí (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd, door jezelf of door iemand anders). Door ĎAanmelding Nieuwsbriefí naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde.


Deze Pateo Nieuwsbrief is ook beschikbaar in het Spaans.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/07/11.