Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Liefde voor Waarheid

Een allesomvattend paradigma voor spiritualiteit Ťn wetenschap

Het is een hardnekkig misverstand dat wetenschap en verstand bij elkaar zouden horen, en ook dat dit zou gelden voor spiritualiteit en gevoel. Het is bovendien een misvatting dat universiteiten waarachtige wetenschap zouden beoefenen, en dat religies zich met zuivere spiritualiteit bezig zouden houden. Veel academische theorieŽn zijn namelijk gebaseerd op onbewezen veronderstellingen waar dogmatisch aan wordt vastgehouden. Universitair onderzoek is daardoor verworden tot een geloofssysteem genaamd ďsciŽntismeĒ. Evenzo blokkeren de georganiseerde religies, evenals de meer moderne varianten ervan zoals New Age, juist de spirituele ontwikkeling door hun volgelingen te laten verdwalen in een doolhof van fantasie en misleiding.

In zijn werk laat allround wetenschapper en spiritueel leraar Johan Oldenkamp niet alleen de vele mancoís zien van zowel sciŽntisme als de overige religies, hij heeft bovenal een allesomvattend paradigma ontwikkeld waarbij spiritualiteit en wetenschap twee zijden zijn van dezelfde medaille. Hij gebruikt hier een Engelstalige naam voor: Wholly Science, wat de helende hereniging is van waarachtige Wetenschap en zuivere Spiritualiteit.

Dr. Johan Oldenkamp is auteur van meer dan veertig boeken, voornamelijk over Wholly Science. Ook heeft hij een videocursus ontwikkeld waarin hij onmiskenbaar de verklaringskracht en ongeŽvenaarde schoonheid van Wholly Science laat zien. Daarnaast laat hij via Heelige Schrift TV de werkelijke spirituele betekenis zien van oorspronkelijke Bijbelteksten.

Op zondagmiddag 1 oktober 2017 presenteert hij dit helende paradigma voor de dertiende keer in Vlaanderen. Eerder presenteerde hij in Duinbergen (20 juni 2010), Sint-Truiden (29 augustus 2010), Assebroek (18 januari 2011), Lokeren (19 januari 2011), Borsbeek (23 februari 2011), Rupelmonde (25 augustus 2011), Kapellen (16 december 2012), Brussel (11 februari 2015) en drie maal in Wiekevorst (20 januari 2011, 15 juni 2014 en 20 maart 2016). Wie Johan nog niet eerder heeft meegemaakt als bevlogen presentator, die heeft nu de kans. En wie hem al eens eerder heeft gezien en gehoord, die wil deze kans echt niet missen. Bedenk hierbij dat hij helemaal niet wil dat anderen hem op zijn woord geloven. Zijn doel is om door alles open en eerlijk te onderzoeken uiteindelijk de waarheid te kunnen blootleggen. Dat daartoe ook onwaarheden worden ontmaskerd is onvermijdelijk.

Locatie

Bioboerderij De Milagrow, gelegen iets ten zuiden van Antwerpen. Het adres is: Groenenhoek 56, 2630 Aartselaar.


Tijden

De inloop is vanaf 12:30 uur. De lezing begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur, met van 14:30 uur tot 15:00 uur een pauze.


Deelnemersbijdrage

De toegangsprijs voor deze onthullende middag bedraagt Ä 20,00 per deelnemer.


Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Universa.


Aanmelding

Aanmelden via een bericht naar : centrum antwerpen @ universa.nu (zonder spaties) met graag een kopie naar : universa @ Pateo.NL (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.


Boeken

Tijdens deze middag kunnen de nog beschikbare gedrukte boeken die Johan heeft geschreven met een kleine korting worden gekocht.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/09/21.