Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Dit is wat jij kunt doen om het verschil te maken

Via deze drie stappen, die hieronder nader worden toegelicht, kan ieder van ons het verschil gaan maken in ons eigen leven:

  1. Word maatschappelijk wakker.
  2. Word spiritueel wakker.
  3. Ontwikkel jouw scheppingskracht.

Fase 1. Maatschappelijk ontwaken

Is er een gebeurtenis of een onderwerp waarvan jij vermoedt dat de gangbare zienswijze niet strookt met de waarheid? Zo ja, blijf dit dan net zolang onderzoeken totdat jij zeker weet dat dit inderdaad niet waar is. Daarna zul je nog veel meer onthutsende ontdekkingen doen. Tracht vervolgens het grotere plaatje te zien, en dat is dat de leugen regeert op alle mogelijke manieren. Maar besteed niet meer tijd en energie aan deze eerste fase dan nodig is om maatschappelijk helemaal “wakker” te worden. Verlaat het labyrint van de samenzweringen daarna zo snel als mogelijk, want je wordt er als mens niets beter of meer van door dit allemaal te weten.


Fase 2. Spiritueel ontwaken

Wat is belangrijker: wetenschap of spiritualiteit? Heb je voor één van deze twee gekozen dan ben je getuind in deze strikvraag. Waarachtige Wetenschap en Solide Spiritualiteit zijn namelijk twee zijden van dezelfde (gouden) medaille. Beide kunnen alleen echt worden begrepen indien zij in samenhang worden bestudeerd, namelijk vanuit het allesomvattende paradigma van Wholly Science.

Solide Spiritualiteit is dus Waarachtige Wetenschap! Alleen via een waarachtige wetenschappelijk benadering kunnen wij gaan begrijpen hoe onze eigen spiritualiteit te ontwikkelen. Iedereen die meent dat dit anders zou kunnen is een fantast die spiritueel gezien nog diep in slaap is. Het is deze spirituele slaap waarover staat geschreven in de Bijbel. De Bijbel is namelijk een wetenschappelijk boek boordevol met instructies over hoe spiritueel te ontwaken, maar zodanig opgeschreven dat alleen zij die oren hebben om te horen het kunnen verstaan.


Fase 3. Bewust leren scheppen

Door de zeven niveaus van het Wholly Science-opleidingsprogramma één voor één te doorlopen ga je begrijpen hoe het proces van bewust scheppen in elkaar steekt. Gewone mensen kunnen niet bewust scheppen, maar Buitengewone Mensen zijn hiertoe wel in staat. Deze bestemming is namelijk de ware reden van ons bestaan. En dat is ook de werkelijke reden waarom de leugen regeert over gewone mensen, zodat zij hun aangeboren potentie om meer dan gewoon te worden niet ontwikkelen.

Alleen Buitengewone Mensen kunnen het verschil maken. Hoe graag wil jij een Buitengewoon Mens worden? Ben jij hier echt klaar voor, neem dan contact met mij op. Samen gaan wij dan het verschil maken.


Dit nieuwsbericht, geschreven op zaterdagmiddag 4 december 2021 door Johan Oldenkamp, is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/12/04.