Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Het eerste lustrum van de MH17-propaganda

 

Op donderdagmiddag 17 juli 2014 verdween vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne van de civiele radar. Zonder ook maar een spoor van bewijs werd vrijwel onmiddellijk door de mainstream media en de officiële instanties in het Westen gesteld dat dit vliegtuig zou zijn neergehaald door een luchtdoelraket van Russische makelij, afgevuurd door Oekraïense separatisten. Vervolgens werd alles wat dit tegensprak systematisch genegeerd. Zo waren er ooggetuigen die een tweede vliegtuig hebben gezien. En de soldaten die als eerste ter plaatse waren roken de sterke geur van formaldehyde. Wat verder te denken van het feit dat niet één lijk of deel daarvan omringd was met bloed? En laten we ook de hagelnieuwe paspoorten niet vergeten, met daartussen ongeldige paspoorten waarin gaten waren geknipt. Dit neemt toch niemand mee op reis!?

Wie zonder vooringenomenheid de feiten op een rijtje heeft gezet kan niet anders dan verbijsterd zijn over de absurde MH17-propaganda waarvan we vandaag het eerste lustrum mogen “vieren”. Met de verwelkoming van de lege lijkkisten en drie jaar later met de opening van het MH17-sprookjesbos, vandaag precies twee jaar geleden, loopt roverkoning Willy (1967) voorop in deze schijnvertoning. En de Nederlandse mainstream media werken hier volop aan mee.

De Staat der Nederlanden en diens gevestigde orde is in alle geledingen corrupt tot op het bot. Voor de meeste mensen zijn deze leugens te groot om te kunnen zien. Durf jij dit wel onder ogen te zien, gebruik dan jouw verstand en vind een manier om jezelf hiervan los te maken. Indien nodig win je eerst advies in (bijvoorbeeld bij mij).

Denk nu niet dat de leugen vanzelf ophoudt te regeren. Zolang er lichtgelovige mensen zijn zullen zij leugens voorgeschoteld krijgen. Dat hoort namelijk bij het mondiale spel dat we hier met elkaar spelen. Voor oningewijden lijkt dit spel over goed en kwaad te gaan, maar uiteindelijk gaat het alleen maar over ergens wel of niet bewust van zijn. En wiens ogen eenmaal zijn geopend kan niet meer terug naar “ja maar dat wist ik toch niet”.

Zijn jouw ogen over de MH17-aanslag nog niet geopend, bekijk onderstaande video dan maar eens met een onpartijdige blik. Daarin wordt onmiskenbaar bewezen dat er op 17 juli 2014 tenminste één vliegtuigdeel op grond lag in de buurt van Hrabove in Donetsk Oblast (Oekraïne) dat niet hoorde bij het MH17-toestel. Dit stuk was zeer waarschijnlijk afkomstig van het MH370-vliegtuig dat ruim vier maanden eerder spoorloos verdween, want beide “rampen” staan nadrukkelijk niet los van elkaar.

Om te begrijpen wat er echt is gebeurd dienen we eerst het grotere plaatje te kennen. Dit grotere plaatje werd op 15 augustus 1871 opgeschreven door Albert Pike (1809 – 1891) in zijn brief aan diens Italiaanse collega Giuseppe Mazzini (1805 – 1872). Beide heren waren 33ste graad Vrijmetselaar. Waar Mazzini de grondlegger was van de maffia, richtte Pike de Ku Klux Clan op, om zo even een beeld te schetsen van hun ware aard. In die beruchte brief beschrijft Pike zijn “visioen” van de drie wereldoorlogen die nodig zijn voor de realisatie van de Nieuwe-Wereld-Orde (NWO). Naast deze drie militaire oorlogen, waarover zo dadelijk meer, hebben we ook te maken met een informatieoorlog tegen waarheidsvinding. Daarom is er nu geen bewijs meer dat deze brief echt zou zijn geschreven, en wordt iedereen die de inhoud van deze brief serieus neemt door de gevestigde orde weggezet als een complotdenker. Deze tactieken maken onderdeel uit van die informatieoorlog, naast het verspreiden van desinformatie, niet in de laatste plaats door de alternatieve nieuwsmedia. Maar goed, laten we maar eens de inhoud van deze (vermeende) brief onderzoeken, en dan met name het doel van de drie daarin genoemde wereldoorlogen.

Het doel van de Eerste Wereldoorlog was om de heerschappij door de Christelijke tsaren in Rusland omver te werpen en het te vervangen door het Communisme en het Atheïstisme. Dit is inderdaad zo gegaan. Ook is er via deze oorlog (doelbewust) een einde gemaakt aan het Ottomaanse Rijk, zodat Palestina een Brits mandaatgebied kon worden.

Het doel van de Tweede Wereldoorlog was om het Zionisme slachtoffer te maken van het Fascisme, zodat er mondiaal voldoende draagvlak zou ontstaan voor het stichten van een Zionistische staat op het grondgebied van Palestina. Ook dit is inderdaad zo gegaan, en werd de onwettige staat Israël kort na de beëindiging van de Tweede Wereldoorlog door Zionistische landdieven uitgeroepen, gebaseerd op een laakbare resolutie van de kort daarvoor opgerichte Verenigde Naties.

Het doel van de Derde Wereldoorlog is dat het Zionisme (gesteund door het Christendom) en het Allahisme (Islam) elkaar vernietigen. In de opmaat naar deze wederzijdse vernietiging zal de gehele wereldbevolking worden uitgeput op alle mogelijke manieren, zoals economisch (financieel), moreel (emotioneel) en religieus (spiritueel). Nihilisme wordt de mondiale norm, met alle gevolgen van dien. Nadat er chaos is gecreëerd op zoveel mogelijk gebieden wordt de totalitaire wereldregering (NWO) als ultieme oplossing voorgedragen, evenals alles wat daarmee gepaard gaat, zoals het Luciferianisme. Het uiteindelijke doel van de NWO is namelijk de totale vernietiging van Waarachtige Godsdienst die leidt naar de Waarheid.

Nu we dit grotere plaatje kennen, vallen de recente historische gebeurtenissen op hun plaats. Op 18 december 2010 begon de zogenaamde “Arabische Lente” om zo het Allahisme in de landen rondom de onwettige staat Israël te versterken. Binnen deze context begon op 15 maart 2011 de zogenaamde “burgeroorlog” in Syrië. Vier jaar later, in juni 2014, streden de buitenlandse huursoldaten opeens voor de stichting van een eigen kalifaat (Islamitische Staat). Kort daarvoor kreeg Rusland, dat samen met Iran een belangrijke bondgenoot is van de Syrische regering, te maken een anti-Russische machtsgreep door rechtsextremisten in Oekraïne, wat heel geniepig plaatsvond tijdens de (22e) Olympische Winterspelen die werden gehouden in Sotsji, Rusland. Dit was voor Rusland echter onacceptabel, waarop de Krim werd geannexeerd. Kort daarna begon de onafhankelijkheidsoorlog in Oost-Oekraïne.

Valt het jou ook op dat er alleen maar negatieve berichten over Rusland verschijnen in de Westerse mainstream media? Dat is niet zonder reden, want dit is onderdeel van de officiële anti-Rusland-propaganda. En dat was ook het doel van de MH17-aanslag. Net als iedere andere zogeheten valse-vlag-aanslag, was ook deze heel goed voorbereid. De datum van 17 juli 2014 was dan ook heel zorgvuldig gekozen, want dit was op de dag af precies 17 jaar na de eerste vlucht met dit toestel. Voor de (on-) mensen achter de NWO-plannen is Numerologie een belangrijk onderdeel, maar voor onwetende mensen is dit onnavolgbaar of niets anders dan “gewoon toeval”. Numerologie is echter één van mijn expertisegebieden, en daarom vallen mij zaken op waar anderen compleet aan voorbijgaan. Meestal hou ik daarover dan maar mijn mond, want de kans dat ik mijn publiek kwijtraak is groter dan dat het helpt mijn punt te maken. Maar omdat het nu het eerste lustrum is wil ik het toch vieren met enkele Numerologische onthullingen. Zit je daar niet op te wachten, dan is dit het moment om weg te klikken.

De Numerologische waarde van de datum van 17 juli 2014 is een Meestergetal (namelijk 22). Evenzo is de Numerologische waarde van “MH17” is een Meestergetal (namelijk 11). Reken beide zelf maar even na, indien je dit kunt. Opgeteld geeft dit 33, wat tevens het nummer is van de hoogste inwijdingsgraad binnen de (Schotse) vrijmetselaarsritus (zoals die van Pike en Mazzini).

Naast de drie klassieke Meestergetallen (11, 22 en 33) zijn de mondiale machtshebbers ook dol op het getal 13. Waar de Meestergetallen specifieke meesterschappen aangeven, gebruiken de mondiale machtswellustelingen het getal 13 om een offer aan te duiden. Ze baseren dit op de Tarot, waarbij de 13e kaart van de Grote Arcana de dood uitbeeldt. Het is dan ook niet toevallig dat de Numerologische waarde van “MH370” het getal 13 is (en dat geldt overigens ook voor bijvoorbeeld “CIA”). Hierbij dient te worden opgemerkt dat 13 een betekenisvol eindresultaat is dat daarom niet wordt gereduceerd tot 4. In de Numerologie is verder ook het getal 17 heel erg belangrijk, maar wil je daar meer van weten, bestudeer dan Wholly Science.

Nou, wat is er dan precies gebeurd met beide vluchten, wil je nu misschien wel weten? Goed, dit is mijn theorie: Het is bekend dat vliegtuigen van het type Boeing 777-200 op afstand kunnen worden overgenomen en bestuurd. Zowel de laatste vlucht van MH370 als die van MH17 werd gevlogen met dit type toestel, en beide zijn dan ook op afstand gekaapt. Nadat vlucht MH370 onzichtbaar was gemaakt voor de civiele radar werd het gevlogen naar de militaire basis van de USA op Diego Garcia, in de Indische Oceaan. Saillant detail is dat 20 passagiers op deze vlucht (12 uit Maleisië en 8 uit China) werknemers waren van Freescale Semiconductor, gevestigd in de USA en sinds september 2006 overgenomen door een consortium onder leiding van The Carlyle Group, één van de grootste particuliere investeringsmaatschappijen ter wereld. We hoeven hier niet verder in te duiken om te kunnen constateren dat dit zaakje behoorlijk stinkt.

De MH17/MH370-verwisseling

Afijn, nadat vlucht MH370 op 8 maart 2014 was geland op Diego Garcia is het in de periode tot 17 juli van dat jaar geprepareerd voor de MH17-aanslag en overgevlogen naar een geheime basis, mogelijk in Polen. Het is daar volgestopt met gemutileerde lijken waarvan de verdere ontbinding met formaldehyde werd tegengegaan. Nadat de transponder van vlucht MH17 kort voor de aanslag was uitgezet is het MH370-toestal op diens koers gaan vliegen. Vervolgens is het MH370-toestel door een Oekraïense straaljager (van het type SU-25) neergeschoten. Het MH17-toestel is “onzichtbaar” doorgevlogen, mogelijk naar dezelfde geheime basis als waar het MH370-toestel vandaan kwam.

Vliegtuigen waarvan de transponder is uitgeschakeld zijn natuurlijk niet echt onzichtbaar. Zelfs op de civiele radar zijn ze dan nog zichtbaar, maar zonder identificatie-informatie (dus alleen als een stipje). Bovendien vloog er op het moment van de aanslag een AWACS-radarvliegtuig boven de Zwarte Zee in het kader van een 10-daagse NAVO-oefening genaamd Sea Breeze 2014. Dit waarschuwings- en regelsysteem in de lucht (AWACS staat voor “Airborne Warning And Control System”) heeft deze verwisseling zonder twijfel vastgelegd, maar dat geldt ook voor de Russische spionagesatellieten. Dat Rusland het bewijs voor deze vliegtuigverwisseling niet openbaar maakt geeft aan dat ook Vladimir Poetin (1952) zich aan de spelregels van de mondiale machtswellustelingen moet houden.

Ondertussen gaan de Nederlandse mainstream media gewoon door met de MH17-propaganda. Ook zij zullen dit eerste lustrum aangrijpen om hun hersenspoelende waanzin nog eens extra aangedikt over hun lichtgelovige publiek uit te storten. Om daaraan wat tegenwicht te bieden wil ik je vragen dit artikel met zoveel mogelijk mensen te delen. Zou je dat willen doen?


Gerelateerd:


Dit nieuwsartikel, geschreven door Johan Oldenkamp, is op woensdag 17 juli 2019 gepubliceerd.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/07/17.