Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Terreur van Justitie tegen puritanist weet van geen ophouden

 

De Bunschotenaar Henk Koelewijn (1959) en zijn vrouw Diana Koelewijn-Saul (1963) worden door het Openbaar Ministerie in Nederland al decennialang geterroriseerd omdat zij bewust hebben gekozen voor een puritanistische levenswijze. Hierover is Henk geÔnterviewd in de afleveringen 39 en 40 van Pateo TV. Justitie heeft via propagandaberichten in de mainstream media Henk systematisch afgeschilderd als een duivels beest, terwijl hij in werkelijkheid zeer consciŽntieus leeft naar het Woord van God. Van alle ernstige aantijgingen moest Henk dan ook worden vrijgesproken. Vervolgens heeft het Openbaar Ministerie de aandacht maar verlegd naar diens vrouw Diana, die inmiddels ook is veroordeeld. Maar uiteindelijk gaat het recht in deze zaak zegevieren, zo is de verwachting van dit Bunschoter echtpaar, die via een hoger beroep volledige vrijspraak nastreven.

Afgelopen donderdag, 6 december 2018, overleed de vader van Henk op 88-jarige leeftijd, nadat Henks moeder Jannetje Koelewijn-van Twillert acht maanden eerder al was overleden, op 10 april 2018. Henk heeft er alles aan gedaan om in goed overleg met Justitie woensdagochtend aanstaande, 12 december 2018, aanwezig te mogen zijn bij de rouwdienst en begrafenis van zijn vader. De terreur van Justitie tegen Henk weet echter van geen ophouden, want ook dit wordt gebruikt om hem tot op het bot te grieven. Een menswaardig afscheid van zijn vader wordt Henk door de terroriserende Justitie onmogelijk gemaakt.

Hoe lang zal het nog duren voordat algemeen bekend is hoe corrupt het Nederlandse Openbaar Ministerie is? Iedereen die werkzaam is bij Justitie maakt feitelijk deel uit van een criminele organisatie. Telkens weer worden de meest verachtelijke trucjes uitgehaald om te voorkomen dat dit kaartenhuis van list en bedrog instort. Maar uiteindelijk zal deze aanhoudende zwendel niets anders zijn dan uitstel van executie. Ooit zal er namelijk Gerechtigheid zijn!


Ter nagedachtenis aan Jacob Koelewijn (Bunschoten, 30 november 1930 Ė Bunschoten, 6 december 2018).


Dit korte nieuwsartikel is op maandagochtend 10 december 2018 geschreven door Johan Oldenkamp.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2018/12/10.