Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

PateoPedia

Tabitha Wasbauer

Tabitha Wasbauer-Besselsen

Op 8 november 2008 trouwde Tabitha D. Besselsen (1968) met Maurice Wasbauer (1966), en nam ze zijn achternaam aan. In die tijd runde ze de webshop van MetBeideHanden.net, waarmee ze allerlei alternatieve ‘middeltjes’ verkocht. Dat bedrijf was ondergebracht bij Innerworld Creation Inc., dat haar man op de Bahama’s had laten registreren.

In 2010 bedacht zij samen met haar man een loterij om van hun villa aan de Grüne-Jäger-Strasse 68 in het Duitse Goch-Kessel af te komen. Wie een cursus à € 50 van hen kocht maakte volgens hen kans op het winnen van deze woning. Een dergelijke huizenloterij is echter verboden, zowel in Duitsland als in Nederland.

In 2012 stonden beiden op de kandidatenlijst van de SOPN voor de Tweede Kamerverkiezingen, Tabitha op positie 4 en Maurice op positie 13. Hoewel er toen al veel ophef over hen was, had ik als partijleider van de SOPN in de tijd helaas nog niet door met wie ik te maken had.

In 2014 heeft Anton Teuben, die steeds verder in de financiële problemen was gekomen, de website Niburu.nl overgedaan aan het echtpaar Wasbauer, die in 2013 al naar Spanje waren verhuisd. Na enige tijd hebben zij deze website overgezet naar NineForNews.nl. Tegenwoordig bedelen ze bij iedere bezoeker om een bijdrage van € 2,50 per maand om die ‘vrije nieuwssite’ in de lucht te kunnen houden.


Deze pagina is geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/04/22.