Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Liefde voor Waarheid

Een allesomvattend paradigma voor spiritualiteit èn wetenschap

Het is een hardnekkig misverstand dat wetenschap en verstand bij elkaar zouden horen, en ook dat dit zou gelden voor spiritualiteit en gevoel. Het is bovendien een misvatting dat universiteiten waarachtige wetenschap zouden beoefenen, en dat religies zich met zuivere spiritualiteit bezig zouden houden. Veel academische theorieën zijn namelijk gebaseerd op onbewezen veronderstellingen waar dogmatisch aan wordt vastgehouden. Universitair onderzoek is daardoor verworden tot een geloofssysteem genaamd “sciëntisme”. Evenzo blokkeren de georganiseerde religies, evenals de meer moderne varianten ervan zoals New Age, juist de spirituele ontwikkeling door hun volgelingen te laten verdwalen in een doolhof van fantasie en misleiding.

In zijn werk laat allround wetenschapper en spiritueel leraar Johan Oldenkamp niet alleen de vele manco’s zien van zowel sciëntisme als de overige religies, hij heeft bovenal een allesomvattend paradigma ontwikkeld waarbij spiritualiteit en wetenschap twee zijden zijn van dezelfde medaille. Hij gebruikt hier een Engelstalige naam voor: Wholly Science, wat de helende hereniging is van waarachtige Wetenschap en zuivere Spiritualiteit.

Dr. Johan Oldenkamp is auteur van meer dan veertig boeken, voornamelijk over Wholly Science. Ook heeft hij een videocursus ontwikkeld waarin hij onmiskenbaar de verklaringskracht en ongeëvenaarde schoonheid van Wholly Science laat zien. Daarnaast laat hij via Heelige Schrift TV de werkelijke spirituele betekenis zien van oorspronkelijke Bijbelteksten.

Op zaterdagmiddag 28 oktober 2017 presenteert hij dit helende paradigma in het Drentse Beilen. Wie Johan nog niet eerder heeft meegemaakt als bevlogen presentator, die heeft nu de kans. En wie hem al eens eerder heeft gezien en gehoord, die wil deze kans echt niet missen. Bedenk hierbij dat hij helemaal niet wil dat anderen hem op zijn woord geloven. Zijn doel is om door alles open en eerlijk te onderzoeken uiteindelijk de waarheid te kunnen blootleggen. Dat daartoe ook onwaarheden worden ontmaskerd is onvermijdelijk.

Locatie

Het Karspelhuis aan de Karspelstraat 3 te (9411 ND) Beilen (ongeveer halverwege Hoogeveen en Assen). Deze locatie ligt in het centrum van Beilen, op loopafstand vanaf het treinstation, achter een supermarkt.


Tijden

De inloop is vanaf 12:30 uur. De lezing begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur, met van ongeveer 14:30 uur tot 15:00 uur een pauze.


Deelnemersbijdrage

De toegangsprijs voor deze onthullende middag bedraagt slechts € 10,00 per deelnemer.


Aanmelding

Aanmelden via een bericht naar : Karspelhuis @ Pateo.NL (zonder spaties). Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.


Boeken

Tijdens deze middag kunnen de nog beschikbare gedrukte boeken die Johan heeft geschreven met een kleine korting worden gekocht.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/10/02.