Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Woord van Aansporing

Over de authentieke “Brief aan de Hebreeën”

Woord van Aansporing

Pateo, 2e digitale druk (2021/05/06), 1e digitale druk (2021/04/05), ISBN 978-94-90765-05-6, 174 bladzijden

De sleutel tot het daadwerkelijk begrijpen van de gehele boekenbundel genaamd de Bijbel vinden we in het Bijbelboek dat gewoonlijk de “Brief aan de Hebreeën” wordt genoemd. Alleen al vanwege deze naamgeving kunnen we zien hoe onwetend het christendom is, want dit geschrift is, om te beginnen, geen brief, maar een traktaat. En verder is dit traktaat niet geschreven aan de Hebreeën, maar bewijst het, keer op keer, juist hoe onwetend eveneens het jodendom is.

De juiste aanduiding van dit traktaat wordt nota bene letterlijk genoemd in het nawoord, namelijk “Woord van Aansporing”. Dit bewijst dat christelijke gelovigen helemaal niet weten wat echte Bijbelstudie is, want anders had de waarheid over de Christus geen tweeduizend jaar lang verborgen kunnen blijven. Dit traktaat spoort namelijk aan om het verhaal van Jezus te doorgronden, en ook dat van Mozes.

Dankzij zijn begrip van Wholly Science is allround onderzoeker Johan Oldenkamp erin geslaagd om de Esoterische betekenis van dit “Woord van Aansporing” volledig uit te leggen. Om er echter voor te waken dat deze parels niet voor zwijnen worden geworpen gelden er strikte voorwaarden voor het kunnen aanschaffen van deze uitleg.


Prijs

De prijs van dit unieke ontcijferingsboek bedraagt slechts € 550, waarbij Wholly Science-studenten recht hebben op een aanzienlijke korting van minimaal € 250. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties), met daarin de adresgegevens (voor de bezorging van het bijbehorende gedrukte boek, waarvan de prijs en verzendkosten eveneens dienen te worden voldaan), graag samen met de overboeking van het verschuldigde totaalbedrag.

Hoe hoger het Niveau waarop Wholly Science wordt bestudeerd, des te lager de aanschafprijs voor dit volstrekt unieke boek:


Dit e-boek is ook leverbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/05/06.