Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 192

 

Pateo Nieuwsbrief van zondag 1 maart 2020 over de Corona-hype en waarheidsvinding

Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


De echte reden voor de Corona-hype

Laten we om te beginnen deze hype in een historische context plaatsen. In 2002 hadden we SARS, wat een afkorting is van de Engelstalige omschrijving “Severe Acute Respiratory Syndrome” (ernstig acuut ademhalingssyndroom). In 2009 was er de zogenaamde varkensgriep of Mexicaanse griep, officieel in het Engels “Swine-Origin Influenza Virus” (S-OIV) geheten. Vanaf december 2012 volgde MERS als afkorting van de Engelstalige omschrijving “Middle East Respiratory Syndrome” (Midden-Oosten ademhalingssyndroom). Daarna brak in februari 2014 in West-Afrika een epidemie van het zogenaamde Ebola-virus uit, vernoemd naar zijrivier van de Mongala, die via de Kongo in de Atlantische Oceaan stroomt. En daar kwam dus een paar maanden geleden het in de volksmond aangeduide “Coronavirus” bij. Maar ook SARS was volgens de reguliere virologen een coronavirus, en daarom werd het destijds officieel aangeduid als SARS-CoV (als afkorting van “SARS-CoronaVirus”). De virusuitbraak vanuit de Chinese stad Wuhan sinds december 2019 werd daarom aanvankelijk aangeduid als “SARS-CoV-2”. Later werd de officiële aanduiding ervan veranderd in COVID-19, als afkorting van de Engelstalige omschrijving “Corona Virus Disease (Corona-virusziekte) 2019”.

Terwijl de mainstream nieuwsmedia iedere volgende besmetting met COVID-19 breeduit uitmeten, gonst het in de alternatieve nieuwsmedia weer van de complottheorieën. En dan hebben we natuurlijk ook nog de fundamentele vragen betreffende de waarheid over gezondheid in het algemeen en de functies van micro-organismen als virussen, bacteriën en schimmels daarbij in het bijzonder. Ik zal daar nu niet dieper op ingaan, maar wil wel iedereen op het hart drukken dat angst veel schadelijker is dan menigeen denkt.

Waar ik nu de nadruk op wil leggen dat dit nieuwe coronavirus als afleiding wordt gebruikt voor het opvallend hard leeglopen van de financiële zeepbel die de overheden onder aansturing van de grote banken steeds verder hebben opgeblazen. De huidige economische crisis die steeds grotere vormen aanneemt komt vooral hierdoor, waarbij de mainstream nieuwsmedia maar al te graag de schuld schuiven op het coronavirus. Het gewone publiek kun je daarmee misschien voor de gek houden, maar de echte deskundigen weten wel beter. De afgelopen weken is er vele miljarden aan niet bestaande waarde verdampt, en dit is nog maar het begin.

Begrijp mij goed, want ik zeg zeker niet dat er hierdoor geen mensen aan longontsteking zouden zijn overleden. Officieel zouden er nu meer dan 2.800 mensen zijn overleden van vanwege COVID-19, en zouden er wereldwijd meer dan 84.000 mensen hiermee zijn besmet. De grote vraag is natuurlijk hoe zuiver deze gegevens zijn. Zwakke, zieke en/of oude mensen waren wellicht ook aan een verkoudheidje bezweken, en die worden nu maar al te graag meegeteld als corona-slachtoffers.

Afijn, het Latijnse woord “corona” betekent “kroon”, en dit onnatuurlijke virus is wellicht de kroon op het werk van de psychopaten die vinden dat er iets te veel mensen op deze planeet zijn. Maar goed, ik zou het niet hebben over complottheorieën, want dan gaat bij te veel mensen de deur dicht. Deze hype wordt in ieder geval met beide handen aangegrepen als excuus voor de komende economische malaise.

Moet je nu bang worden voor wat gaat komen? Nee! Want jouw angst blokkeert de manifestatie van de werkelijkheid zoals je die graag zou willen zien. Laat je dus niet leiden door angst. Maak jij je zorgen over jouw financiële zekerheid of toekomst, investeer wat je extra hebt dan nu in een initiatief waarmee jij kunt gaan meeprofiteren van overvloed. Laat jouw geld voor jou werken. Door het op de bank te laten staan wordt het alleen maar minder waard. Je bent een dief van jouw eigen portemonnee indien je jouw spaargeld daar laat staan. Activeer het nu, voordat het te laat is. Bel me indien je hier meer van wilt weten, bij voorkeur ’s avonds tussen 19:30 en 22:00 uur Nederlandse tijd. Mijn telefoonnummer staat gewoon op mijn website.

En moet je verder nu gaan hamsteren omdat de schappen straks wellicht leeg zullen zijn? Het kan zeker geen kwaad om te zorgen dat je een paar weken kunt overleven zonder boodschappen te hoeven doen. Maar wanneer het echt tot een dergelijke crisis zou komen, dan zullen we als volk opstaan en onszelf bevrijden van de corrupte machthebbers. Dan zullen we weer rechtstreeks voedsel gaan kopen bij de landbouwbedrijven, want ook daar is er overvloed. De corrupte overheid heeft met al die absurde regeltjes onze voedselproductie bijna compleet tot op de grond afgebroken. Eenmaal bevrijd van deze tirannie van bovenaf zullen we dit in mum van tijd weer hebben opgebouwd, op een natuurlijke en duurzame manier. De kennis daarvoor is er al lang. Daar ligt het echt niet aan. Nee, het is de corrupte overheid, aangestuurd door de fascistische Europese Unie, dat de ware oorzaak is van de misstanden in de tuin- en akkerbouw. Daardoor is onze groente en fruit veel minder voedzaam dan zou kunnen en zou moeten zijn! Het is alleen nog even wachten totdat de meerderheid van de mensen dit ook door gaat krijgen.

Kortom, zorg dat je leugen van waarheid kunt gaan onderscheiden, op alle voor jouw belangrijke terreinen.


De geschiedenis van ons zonnestelsel

Vorige week zaterdagmiddag heb ik in een zaal met ongeveer 160 toehoorders de geschiedenis van ons zonnestelsel gepresenteerd en heb ik laten zien dat de belangrijkste mythologische verhalen van de Oude Sumeriërs, de Oude Grieken, de Oude Germanen en de Azteken precies daarover gingen. Heb je deze unieke presentatiemiddag over “☼NZE V☼RIGE Z☼NNEN” moeten missen, dan kun je de ruim 3½ uur-durende videoregistratie hiervan bekijken voor € 10. Wil je dit bestellen, neem dan contact met me op.


De ware identiteit van Jezus

Ik hecht uitzonderlijk veel waarde aan de Bijbelboeken van het Nieuwe Testament, met name aan de eerste vier en aan de laatste ervan. De hoofdfiguur in deze Bijbelboeken wordt Jezus genoemd. In mijn volgende middagpresentatie op de eerste zaterdag van de maand mei ga ik diens ware identiteit onweerlegbaar bewijzen. En het mooie is, dit bewijs staat ook nog eens gewoon opgetekend in diezelfde Bijbelboeken. Het enige wat nodig is om deze waarheid te ontdekken is enige achtergrondkennis afkomstig van Wholly Science, die ik deze middag ook zal delen met de aanwezigen. Deze onthullende presentatie geef ik, zoals gezegd, op zaterdagmiddag 2 mei centraal in Nederland, getiteld “De echte Da Vinci-code”, en daarna ook op donderdagavond 20 augustus in de Italiaanse stad Napels in het Engels, getiteld “The Real Da Vinci Code”. Wil je daarbij aanwezig zijn, meld je dan snel aan.


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de honderdentweeënnegentigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorig e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


Herpublicatie


Deze Pateo Nieuwsbrief is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/03/08.