Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Pateo Nieuwsbrief № 198

Pateo Nieuwsbrief van donderdag 18 februari 2021 over WhollyScience.nl

Door op de betreffende link te klikken ga je gelijk naar dat gedeelte van deze nieuwsbrief.


Een nieuwe website, alleen voor Wholly Science-studenten

Sinds deze week kunnen Wholly Science-studenten een eigen account aanmaken op WhollyScience.nl. Daar vind je dan niet alleen alle hoofdvideo’s van de modules die inmiddels door jou zijn aangeschaft, ook kun je daar heel eenvoudig in contact komen met medestudenten. Kortom, registreer je nu, en laat jouw medestudenten zien dat jij ook van de partij bent!


Wat is de werkelijke reden achter al die draconische maatregelen?

Het antwoord op deze prangende vraag wordt gegeven in de online workshop Natuurlijke Mensen, waarin de oorlog die tegen hen wordt gevoerd centraal staat. Afgelopen zondagavond is deze workshop, die overigens was volgeboekt, voor het eerst gegeven. Wil je begrijpen wat er nu werkelijk speelt in onze steeds gekker worden maatschappij, meld je dan snel aan voor de eerstvolgende keer dat deze workshop wordt gehouden. Dat is op zondagavond 7 maart. Om iedere deelnemer voldoende ruimte te kunnen bieden, is het maximumaantal deelnemers gesteld op 20. Deelname is op volgorde van aanmelding inclusief betaling.

online workshop Natuurlijke Mensen

Wie doet mee met de derde online zelfkennisworkshopsreeks?

Op zondagavond 11 april gaat er opnieuw een online reeks van zelfkennisworkshops van start, die al tweemaal eerder met veel succes werd gegeven (in november en december 2020, en in januari en februari 2021). In deze reeks worden achtereenvolgens vijf (van de zeven) zelfkennismodules van Niveau 2 van het Wholly Science-opleidingsprogramma behandeld. De nadruk ligt daarbij op de individuele readings voor elk van de deelnemers. Deze zelfkennisworkshops zijn in eerste instantie bedoeld voor Wholly Science-studenten op Niveau 2, maar ook de overige Wholly Science-studenten kunnen hieraan deelnemen.

Neem deel aan vijf online zelfkennis-workshops

Heb jij behoefte aan contact met gelijkgestemden?

Iedere dinsdagavond is er een online studiegroepbijeenkomst voor Wholly Science-studenten. Dit loopt nu ruim drie maanden en we hebben daarin al heel veel verschillende onderwerpen besproken. Het enige wat je nodig hebt om hieraan deel te kunnen nemen is een goede internetverbinding plus een webcam en microfoon. Alleen de eerste keer is aanmelden nodig (via het sturen van een e-mailbericht); daarna kun je naar believen aanschuiven, maar wel graag vanaf het aanvangstijdstip (kwart voor acht), aangezien het binnenkomen van laatkomers nogal storend kan zijn voor het groepsgesprek wat dan gaande is.


Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.NL : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit”)Af- of aanmelden

Dit is de honderdenachtennegentigste Nederlandstalige Nieuwsbrief van Pateo.NL. Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Bulletin @ Pateo.NL (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief naar jou is doorgestuurd, zowel vanuit jouw vorige e-mailadres als door iemand anders). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde e-mailadres te sturen, doe je het omgekeerde (wanneer je nog niet op de mailinglijst staat).


 

Deze Pateo Nieuwsbrief is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/02/18.