Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Online Workshop
Natuurlijke Mensen

online workshop Natuurlijke Mensen

Al vele tientallen jaren werd het heimelijk gedaan, maar inmiddels wordt de oorlog tegen natuurlijke mensen openlijk gevoerd (maar dan verpakt als bestrijding van een vermeende pandemie). In de Wholly Science-workshop Natuurlijke Mensen wordt het hoe en waarom van deze nietsontziende oorlog uitgelegd, en ook wat we kunnen doen om onszelf te verdedigen. Aan deze online workshop kunnen alleen Wholly Science-studenten deelnemen. Deze online workshop wordt gegeven door allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp, grondlegger van Wholly Science.


Wie?

Iedereen vanaf Niveau 0 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen. Ook de aanschaffers van het introductieaanbod worden tot dit niveau gerekend.


Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geïnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt. Iedereen die zich minimaal een etmaal van tevoren heeft aangemeld en betaald (zoals hieronder aangegeven) zal op de aanvangstijd worden toegelaten tot Pateo’s Zoom-ruimte.

Ga naar Pateo’s Zoom-ruimte

Kosten?

De deelnamekosten voor deze workshop zijn afhankelijk van het bereikte niveau van het Wholly Science-opleidingsprogramma:


Meedoen?

Je meldt jezelf aan voor deze workshop door een e-mailbericht te sturen naar B o o k i n g @ P a t e o . n l (zonder spaties). Deze workshop biedt ruimte aan maximaal 20 deelnemers. Wholly Science-studenten die frequent aanwezig zijn bij de wekelijkse Wholly Science-studiegroepbijeenkomsten krijgen voorrang voor deelname.


Historie

Deze online workshop is eerder gehouden op zondagavond 14 februari 2021 en op zondagavond 7 maart 2021.


Meer?

Kijk op de Agenda van Pateo.NL voor meer workshops.


 

Deze online workshop is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/03/08.