Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Hoe om te gaan met deze crisis

Na 5 minuten lezen van dit artikel weet je het!

   
Een crisis is zowel een bedreiging als een kans!

Het Chinese woord voor ‘crisis’ bestaat uit twee karakters. Het eerste karakter kunnen we transcriberen als wei en betekent ‘gevaar’ of ‘bedreiging’. En het tweede karakter kunnen we transcriberen naar onze taal als tie en betekent ‘kans’. De nevenstaande afbeelding toont deze twee karakters in Vereenvoudigd Chinees. Het zit dus in de Chinese taal (of eigenlijk talen) ingebakken dat iedere crisis niet alleen een bedreiging is, maar ook een kans. Hoe kijk jij naar de huidige crisis? Is het voor jou een bedreiging? Of zie je hierin ook een kans?

Omdat ik al jarenlang beweer overal verstand van te hebben, ontvang ik de laatste tijd steeds meer vragen over hoe hiermee het beste om te gaan. Laat ik beginnen door te benadrukken dat deze crisis veel meer een kans dan een bedreiging is. Deze kans is namelijk dat wij ons meer dan ooit tevoren gaan beseffen dat alles draait om ons bewustzijn. Het is dus zaak dat wij ons bewustzijn verruimen en verhogen. En dat gaat alleen door te investeren in jouw kennis. Iedereen die iets anders beweert is niets anders dan een misleidende leugenaar. En deze misleiding is in de alternatieve wereld zo mogelijk nog groter dan in de reguliere. Daarom hamer ik eveneens al jarenlang op de metafoor van het bouwen van het eigen huis op rots, nadat eerst alles wat op drijfzand is gebouwd grondig is afgebroken. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, zo weet ik maar al te goed uit eigen ervaring.

Opnieuw beginnen is nooit leuk. Het lijkt immers dat al het voorgaande voor niets is geweest, maar dat is niet zo. De ervaringen uit het verleden helpen je namelijk om het nu veel sneller te doen. Bovendien kun je nu ook veel beter kaf van koren scheiden, en verlies je daardoor minder tijd aan het bewandelen van dwaalsporen. Maar je zult het wel geheel zelf moeten doen. Via het reguliere onderwijssysteem zijn we zo gehersenspoeld dat we denken dat anderen de moeilijke vragen wel zullen gaan beantwoorden voor ons. Echter, wanneer het gaat om waarachtige bewustzijnsontwikkeling, dan kan dit alleen maar door iedereen zelf worden gerealiseerd. Laat je gerust inspireren (en niet in de laatste plaats door mijn levenswerk), maar weet dat jij het alleen zelf kunt doen!

Veel mensen maken zich zorgen over hun gezondheid vanwege de binnen de reguliere wereld uitgeroepen pandemie. Maar geen van deze bezorgde mensen weet echt wat gezondheid is, en dat geldt ook voor de reguliere “deskundigen” waar ze zich maar al te graag aan overleveren. Daarom wordt voor hen ook het woord “patiënt” gebruikt, afkomstig van het Latijnse woord patientia, dat ‘geduld’ betekent. Zonder echte kennis van zaken moet de patiënt maar geduldig afwachten of de door de “deskundige” uitgevoerde behandeling het gewenste effect heeft. Deze reguliere “deskundigen” zijn voor alle duidelijkheid onderwezen in medicijnkunde, namelijk het kennisgebied dat gaat over de bestrijding van ziektesymptomen door farmaceutische middelen. Het is een (zoveelste) misleidende leugen om deze vorm van “hoger” onderwijs aan te duiden als “geneeskunde”, want ziektesymptoombestrijding staat namelijk haaks op gezondheidsbevordering door waarachtige genezing (iets wat altijd natuurlijk is!).

Omdat alle woorden met betrekking tot gezondheid zijn verkracht door de reguliere zorg voor “gezondheid” is aan de gezondheidsbevordering die gebaseerd is op Wholly Science een nieuwe naam gegeven, namelijk Salveologie (letterlijk: de Wetenschap van het Wel Zijn). Feitelijk is dit het nieuwe gezondheidsparadigma binnen het nieuwe wetenschapsparadigma (van Wholly Science). Er is hier nog heel veel werk te doen, maar dit kan alleen worden gedaan door echte deskundigen die hun huis op rots hebben gebouwd.

De centrale pilaar van Wholly Science bestaat uit de hiërarchie van zes wetenschappelijke kerndisciplines: Fysica, Chemie, Biologie, Psychologie, Filosofie en Spiritualiteit. Omdat iedere deskundige in elk van deze disciplines het eigen huis op rots dient te bouwen zal iedereen vanaf de grond moeten beginnen. En denk nu niet dat we op de middelbare school al voldoende kennis zouden hebben opgedaan over deze eerste drie wetenschappelijke kerndisciplines, want die leerstof is al eeuwenlang gebaseerd op tal van onjuiste veronderstellingen. Ook hier zullen we het zelf moeten doen door toch echt opnieuw te beginnen. En pas wanneer iemand de essentiële principes binnen elk van deze zes wetenschappelijke kerndisciplines onder de knie heeft, dan pas kan worden begonnen met de bestudering van Salveologie.

Dat de reguliere “deskundigen” op het gebied van gezondheid zijn omgekocht door de farmaceutische industrie is nu hopelijk wel bekend. Van reguliere behandelingen word je wellicht tijdelijk wel even minder ziek, maar zeker niet duurzaam beter, want alleen het lichaam zelf geneest, zonder de verstoring door farmaceutische middelen. Echter, vrijwel alle alternatieve “deskundigen” hebben hun huis evenmin op rots gebouwd. Wie zich met de gezondheid van anderen bezighoudt en niet minimaal de wetenschappelijke waarheid kent aangaande de wereld van de celbiologie is in mijn ogen minimaal een beunhaas en meestal een regelrechte crimineel. Ook zijn er in de alternatieve en complementaire zorg opvallend veel “deskundigen” die blindelings een pionier volgen, zonder zelf de benodigde basiskennis in huis te hebben. In het land van blinden spelen zij maar al te graag koning Eenoog, met alle desastreuze gevolgen van dien. Wie daarom van regulier overstapt op alternatief komt maar al te vaak van de regen in drup terecht.

Waarom schrijf ik dit nu allemaal? Nou, omdat deze crisis jou de kans biedt om jouw huidige, gammele huis af te breken, en daarvoor een rotsvast huis in de plaats op te gaan bouwen. Dit ‘huis’ is namelijk een metafoor voor ieders begrip van de werkelijkheid. Wil jij gezond worden of blijven, dan zul je daar dus zelf waarachtige kennis over ‘in huis’ moeten hebben. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid. Lever jij jezelf toch over aan reguliere “deskundigen”, al dan niet onder dwang door de overheid, dan zijn de gevolgen voor jou. Dit is dan een typisch geval van “eigen schuld, dikke bult”.

Ja maar, Johan, wat is er nu echt aan de hand in de wereld? Is dit een Chinese tactiek om de gehele planeet te kunnen gaan overnemen? Of is dit een duivels spel van de machtswellustelingen om iedereen gevaccineerd te krijgen, zodat zij hun Nieuwe Wereldorde kunnen gaan realiseren (door hun tactiek van verdeel en heers nog verder door te drukken)? En wat heeft de uitrol van die nieuwe (vijfde) generatie telecommunicatietechnologie (5G) hier nu mee te maken? Is het echt zo dat (vrijwel) alle mondiale regeringen vrijwillig hieraan meewerken door in hun eigen land economische zelfmoord te plegen? Daarnaast zijn er nog veel meer van dergelijke vragen te bedenken. Het internet en met name Youtube gonst momenteel van de alternatieve zienswijzen over wat er momenteel gebeurt. En dat is ook logisch, want dit hebben we als mensheid nog nooit eerder meegemaakt (voor zover we weten).

De plotselinge gebeurtenissen destijds op dinsdag 11 september 2001 hebben onze gezamenlijke realiteit onomkeerbaar veranderd. Maar dat was kinderspel vergeleken met wat zich nu aan het afspelen is. De vrijheden en rechten van gewone mensen worden steeds verder afgenomen voor hun eigen “veiligheid”. We hebben een zichtbare vijand (namelijk Islamitische terroristen) ingeruild voor een onzichtbare vijand (namelijk een levensgevaarlijk virus). Maar wie zelf onpartijdig op onderzoek durft uit te gaan ontdekt dat in beide gevallen deze vijand vrijwel alleen in ons eigen, gehersenspoelde hoofd bestaat. En wie in het eigen leven toch te maken krijgt met een echte, levensbedreigende vijand, dan is deze vijand in alle gevallen door menselijk toedoen in het leven geroepen. Bezien vanuit het gezichtspunt van de gehele mensheid is dit dan dus onze eigen bult, die is ontstaan door onze eigen schuld.

Kortom, deze crisis is jouw kans! Verspil daarom deze kostbare tijd niet, en begin vandaag nog met het volgen van het Wholly Science-Opleidingsprogramma, of ga hier mee verder. En wil je financieel minder afhankelijk zijn, investeer dan zo snel mogelijk in een uniek en zeer lucratief initiatief. Haal jouw spaargeld van de bank, want daar levert jouw geld jou (nagenoeg) niets op. Laat jouw geld voor jou werken, want dat werk (door het geïnvesteerde geld) kan ook nu onverminderd doorgaan. Het initiatief waar ik op doel doet het in deze economische crisis zelfs beter dan ooit tevoren. Wil je daarvan meeprofiteren, of blijf je liever wachten op betere tijden? En zodra je meer geld te besteden hebt kun je bovendien nog meer gaan investeren in jouw kennis, om zo jouw bewustzijn nog verder te laten groeien. Het mes snijdt dan dus aan twee kanten. Neem contact met mij als je dit ook voor jezelf wilt.

Investeer daarom nu! Zowel in jouw kennis van Wholly Science als in meer financiële vrijheid. Doe je dit nu toch niet, zeg dan niet later dat je dit niet zou hebben geweten. Diep van binnen weet je echt wel wat je nu moet doen. Nou, doe het dan!

Ik besluit met een verzoek aan jou: Zou je dit artikel willen delen met iedereen die jou dierbaar is? Stuur ze daartoe deze link, of deel dit op Facebook of Twitter. Op voorhand wil ik jou daar hartelijk voor bedanken. Samen maken we namelijk het verschil!


Dit nieuwsbericht, geschreven op zondag 5 april 2020 door allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, is ook beschikbaar in het Engels, Spaans en Duits.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/04/29.