Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Wie zijn de aanvallers van de moedigste klokkenluider?

 
Ronald Bernard

Laten we maar met die, in mijn ogen moedigste klokkenluider beginnen. Zijn naam is Ronald Bernard (1962). Als jongetje werd hij twee jaar lang seksueel misbruikt. Na dit te hebben verdrongen werd zoveel mogelijk geld verdienen zijn levensdoel. Daarin was hij als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in financieel management zo succesvol, dat hij steeds verder doordrong tot de kringen van de mensen die op deze planeet echt de touwtjes in handen hebben, want iedereen weet inmiddels hopelijk wel dat regeringen bestaan uit marionetten. Maar je kunt alleen tot die binnenste kringen doordringen wanneer je bereid bent om ook jouw Ziel te verkopen aan de Duivel. Daartoe worden wereldwijd satanische kinderoffers gehouden. Toen Ronald zich zover had opgewerkt (of beter gezegd: naar binnen had gewerkt) dat hij ook hiervoor werd uitgenodigd kwam opeens zijn eigen verdrongen kinderleed naar boven, en kwam daarmee ook zijn geweten onmiskenbaar in opspraak. Zoals wellicht te begrijpen kun je het lidmaatschap van deze mondiale machtsgroep niet zomaar opzeggen, zeker niet wanneer je al zover bent doorgedrongen. Maar gelukkig heeft Ronald het toch (ternauwernood) weten te overleven. Dit vormde voor hem de start van zijn tweede leven, waarin hij de intentie heeft neergezet om al zijn gewetenloze daden uit zijn eerste leven te compenseren.

Op 25 mei 2016 was Ronald te gast in een rechtstreekse uitzending van Pateo Radio. Daarin is al wel iets hiervan ter sprake gekomen, maar in een video-interview met Irma Schiffers (1962) van Dutch Vision Movement (DVM) TV deed hij dit voorjaar zeer openhartig en uitgebreid verslag van diverse zaken uit zijn eerste leven. Dat deed hij echter zodanig dat hij niemand in gevaar bracht. Hij kan immers geen man en paard noemen, want voor die mondiale machtsgroep gaat geen middel te ver om dan schadebeperking (dammage control) te bewerkstelligen. Ook dit spreekt eigenlijk voor zich. En juist dit punt is vervolgens gebruikt om hem vanuit verschillende kanten aan te vallen. Laten we die aanvallers daarom maar eens in het zonnetje zetten.

Voormalige Volkskrant-redactrice Sanne ten Hoove infiltreerde naar eigen zeggen in de organisatie van Ronald, de United People Foundation, door te solliciteren naar de functie van adviseur PR (Public Relations), oftewel publieksvoorlichting. Omdat Ronald ook tegen haar geen man en paard wilde noemen, heeft ze uit frustratie al haar correspondentie met Ronald doorgestuurd naar Alexandra Heydebree, die vervolgens Micha Kat inschakelde, om zo samen een hetze tegen Ronald te starten. Hun voormalig vriendje die zich op het internet Martin Vrijland noemt sloot zich hier vervolgens bij aan. Naast deze aanvallen vanuit de alternatieve nieuwsmedia vond ook Pepijn van Erp vanuit de zogenaamde mainstream media het blijkbaar nodig om een vergelijkbare aanval in te zetten.

Met kritisch zijn op een nieuw initiatief heb ik volstrekt geen moeite. Dankzij deze kritiek kan een initiatief alleen maar beter worden, mits er een goed antwoord op wordt gevonden. En spreekt dit initiatief jou niet aan, en wil je niet meedoen, dan is dat uiteraard jouw volste recht. Ook heb je uiteraard de mogelijkheid om met een beter alternatief te komen. Door dat te proberen zul je misschien iets gaan begrijpen van de door Ronald gekozen oplossingsrichting, want vanaf de kant is het immers makkelijk sturen. Hoe dan ook, persoonlijk denk ik dat deze ‘Blije Bank in oprichting’ als een breekijzer kan gaan werken om het complete financiële stelstel te laten imploderen, maar dat zal de toekomst uitwijzen.

Waar ik daarentegen wel heel erg veel moeite mee heb is het persoonlijk aanvallen van Ronald. Hoe paranoďde moet je zijn om na zijn hartverscheurende onthullingen te beweren dat we hier met een acteur te maken zouden hebben. Wie zelf onderzoek heeft gedaan naar de duistere praktijken van die mondiale machtsgroep, en dan vooral naar de esoterisch kant ervan, iets wat ik nadrukkelijk heb gedaan, die hoort in de bekentenissen van Ronald niets nieuws. Maar wat wel nieuw is, is dat het hier om een eerstehands getuigenis gaat. Ronald heeft dit niet van horen zeggen. Nee, Ronald was er zelf bij! Ook heeft hij zelf al die duistere financiële transacties verricht. Hij weet daarom precies om welke mensen en organisaties het gaat. Hij weet dus ook hoe machtig deze club is. En toch durft hij met een tegen-initiatief te komen, want hij weet ook hoe relatief klein in aantal deze Duivelaanbiddende bende is.

We weten hopelijk allemaal inmiddels dat het de leugen is die regeert op deze planeet. En als je dat nu nog steeds niet weet, ga dan eindelijk eens zelf op onderzoek uit! Gelukkig heeft Ronald het lef om hier iets aan te doen. Hij luidt daarover niet alleen de noodklok, maar hij komt ook met een oplossing (wat je daar dan ook van vindt). Hoeveel lef heb jij? Jij denkt toch niet dat alles vanzelf wel beter zal worden?

In 2012 hebben we met de SOPN geprobeerd om via de politiek een einde te maken aan de regering door leugens. Dat is toen niet gelukt. Misschien dat het met de Basispartij wel kan gaan lukken, maar alleen wanneer goede mensen ophouden met het niets doen tegen de terreur door deze mondiale machtsgroep. Doe jij mee, op welke manier dan ook?

Dit nieuwsbericht werd op vrijdag 25 augustus 2017 geschreven door Johan Oldenkamp.


Naschrift:

Een dag nadat ik bovenstaand artikel had geschreven verscheen op zaterdagmiddag 26 augustus 2017 een artikel in de Volkskrant met als koptekst “Bank zonder bonussen – De Blije B – in het nauw: oprichter zou complottheorieën aanhangen”. Dit artikel wil doen voorkomen alsof de Raad van Aanbeveling van De Blije B zou zijn leeggelopen na de onthullingen van Ronald, en vooral nadat het eerste deel van het hierboven genoemde video-interview door zoveel miljoenen mensen is bekeken. Dit als nekslag bedoelde artikel is geschreven door Koen Haegens (1980), die voorheen schreef voor het opinietijdschrift De Groene Amsterdammer. Ook de mainstream nieuwsmedia heeft dus nu de aanval vol ingezet, want de toonzetting was opeens heel anders dan die van het voorgaande artikel van 17 januari 2017 in diezelfde krant door diezelfde redacteur.


Gerelateerd:


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/08/28.