Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

PateoPedia

Documentaires nader bekeken

Tien verhaallijnen over COVID-19

Voortbouwend op haar Engelstalige documentaire The Fall of the Cabal (De val van de kliek) maakte Janet Ossebaard (1966 – 2023) een documentaire over COVID-19 (Corona Virus Disease 2019). Ook hierbij verdient zij wederom alle lof voor haar onderzoek en de technische kwaliteit van deze nieuwe driedelige documentaire, waarin ze tien verhaallijnen laat zien. Een groot deel van deze documentaire is zeker het bekijken waard, maar blijf te allen tijde kritisch. Mijn kritiek op deze documentaire lees je onder deze drie video’s.
Volgens Janet zou COVID-19 zijn ontwikkeld als een biowapen om ingezet te kunnen worden tegen de opstandige inwoners van Hong Kong. Maar omdat dit wapen te erg zou zijn, zagen de communistische Chinese machthebbers hier toch maar van af. Vervolgens kwam het volgens Janet onbedoeld toch vrij op de wilde-dierenmarkt in Wuhan vanwege een vuurgevecht tussen de Chinese geheime dienst en de CIA rondom de clandestiene verkoop ervan door een corrupte laboratoriummedewerker. Dit deel van bovenstaande documentaire is volstrekt ongeloofwaardig, tenzij je graag kijkt naar actiehelden van het witte doek, zoals James Bond en Jason Bourne.

Janet heeft deze actiescène in haar documentaire gestopt om het zo niet te hoeven hebben over de (7e) Militaire Wereldspelen (Military World Games) die van 15 tot 30 oktober 2019 werden gehouden in Wuhan. In het wereldbeeld van Janet is Donald J. Trump (1946) per definitie de goeierik die de slechteriken steeds te slim af is. Dat één of meer leden van het militaire sportteam van de USA dit biowapen opzettelijk zouden hebben verspreid is iets waarover Janet dan ook met geen woord durft te reppen, en evenmin noemt ze de handelsoorlog tussen China en de USA. Ook “vergeet” ze nog een andere verhaallijn, namelijk die over Iran, een andere “vijand” van de USA. De tien verhaallijnen van Janet zijn er dus zeker twee te weinig.

Ik denk dat het heel goed is dat “wakkere” mensen zelf maar dergelijke documentaires gaan maken, want de mainstream media blijven ons maar overladen met propaganda en afleiding. Het grote probleem is echter dat Janet een gelovige is. Ze gelooft namelijk dat de mensheid zal worden gered, door buitenaardse wezens en/of door iemand die uit de dood is opgestaan. En dat is ook precies het dwaalspoor dat via de QAnon-berichten is neergelegd. Bovendien worden daarbij Bijbelteksten misbruikt om nog meer gelovigen aan te spreken.

Donald Trump is niets anders dan een acteur, evenals alle andere politici in het algemeen en regeringsleiders in het bijzonder. Ze hebben deze rol omdat ze door een groot deel van de massa worden geloofd. En wie onvoldoende geloofwaardig is die verdwijnt vroeg of laat via de achterdeur, terwijl geloofwaardige acteurs uiteindelijk door de voordeur mogen vertrekken. Ze zijn allemaal, niet één uitgezonderd, niets anders dan marionetten van de verborgen machthebbers achter de schermen. Zo beginnen ze niet allemaal, maar zo eindigen ze wel allemaal!

Ook noemt Janet enkele families die achter de schermen van onze schijndemocratie de dienst uitmaken, zoals de familie Rothschild en de familie Rockefeller. Ook in mijn boeken en video’s toon ik de ware aard van deze families. Alleen wil Janet zo graag in Donald Trump geloven dat ze niet ziet dat hij niets anders is dan gecontroleerde oppositie in dienst van diezelfde verborgen machthebbers. Bovendien zou iedereen moeten weten dat presidenten en eerste ministers slechts ceremoniële functies zijn, om de illusie van een democratie overeind te houden.

Wij als mensheid zullen NOOIT worden gered. Als ervaren Bijbelgeleerde is dat namelijk wat keer op keer in de Bijbelse verhalen wordt benadrukt. Wij mogen ons dus zelf gaan redden, want anders wordt het alleen maar steeds erger. En dat zelf-redden doen we door ons bewustzijn naar een hoger niveau van functioneren te brengen. Mijn levenswerk is daarop gericht, en ik wil iedereen daarbij ondersteunen door om te beginnen een volwaardig opleidingsprogramma te hebben ontwikkeld.

Janet daarentegen vertelt haar publiek dat ze gerust kunnen wachten, want al onze problemen zullen worden opgelost door onze geheimzinnige redders. Dit is nu precies wat we NIET moeten doen. Onze opdracht is onszelf steeds verder te bekwamen in onze eigen scheppingskracht. Er is inderdaad een relatief gezien klein groepje mensen dat via allerlei duivelse trucks de mensheid steeds steviger in hun greep probeert te krijgen. Ik vind het prima om deze duivelse mensen aan te duiden als de “kliek” (of cabal in het Engels). Maar indien je niet wilt inzien dat ook Donald Trump een marionet is van deze kliek, dan kun je beter geen documentaires meer maken, vind ik. Dan sus je “wakkere” mensen namelijk weer in een andere slaap. Wie echt wakker wil worden, die begint vandaag nog met de studie van Wholly Science.


Deel 4

Op dinsdag 7 april 2020 verscheen het vierde deel als “een extraatje", om daarin ook de meest actuele gebeurtenissen te belichten.
 

Over Janet

Janet Ossebaard werd geboren op 4 juni 1966. Ze groeide op in Bathmen (Overijssel) waar ze naar eigen zeggen een zware jeugd had. Ze studeerde taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna ze samen met documentairemaker Bert Janssen (1958) een bureau voor vertalingen en communicatieadvies start. Nadat ze in Assen haar eerste graancirkel ziet, besluit ze haar leven om te gooien. Ze leed haar hele leven lang aan zware depressies. Op 16 november 2023 nam ze een overdosis medicijnen om zo een einde aan haar leven te maken.


Bovenstaande recensie is op maandagochtend 23 maart 2020 geschreven door allround onderzoeker Johan Oldenkamp.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/12/25.