Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Online Workshop
Galactische-Dag-Astrologie

online workshop Galactische-Dag-Astrologie

Galactische-Dag-Astrologie is ook bekend als de Tzolkin- of Maya-Astrologie. In de online workshop Galactische-Dag-Astrologie geeft allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp aan iedere deelnemer een individuele reading op basis van Wholly Science. Daarbij wordt de Energetische betekenis van ieders Zegel en Toon nader toegelicht.

LET OP: Het gaat hierbij om de originele Maya Tzolkin, en niet over de vervalsing daarvan genaamd Dreamspell!


Wanneer?

De eerstvolgende keer dat de online workshop Galactische-Dag-Astrologie wordt gehouden is op zondagavond 18 april 2021 vanaf 20:00 uur (Midden-Europese Tijd).


Wie?

Iedereen vanaf Niveau 1 van het Wholly Science-opleidingsprogramma kan hieraan deelnemen, inclusief de aanschaffers van het introductieaanbod.


Hoe?

We maken gebruik van het videoconferentieplatform van Zoom. Zorg dat je deze gratis software vooraf hebt geďnstalleerd. En zorg er ook voor dat je een goed werkende webcam en microfoon hebt. Je meldt jezelf voor deze workshop aan via een e-mailbericht, waarin je tevens jouw geboortedatum vermeldt, en aangeeft of je voor of na zonsopkomst bent geboren. Iedereen die zich minimaal een etmaal van tevoren heeft aangemeld en betaald (zoals hieronder aangegeven) zal op de aanvangstijd worden toegelaten tot Pateo’s Zoom-ruimte.

Ga naar Pateo’s Zoom-ruimte

Kosten?

De deelnamekosten voor iedereen vanaf Niveau 2 van het Wholly Science-opleidingsprogramma bedragen € 10. Wie nog op Niveau 1 zit betaalt € 20 om mee te kunnen doen (waarbij bijbehorend e-boek, zoals hieronder getoond, is inbegrepen, evenals de video voor module 2F van het Wholly Science-opleidingsprogramma, die voorafgaand aan deze workshop dient te zijn bestudeerd).

Galactische-Dag-Astrologie: De Wholly Science-gids tot de Maya Tzolkin

Historie

Deze online workshop is eerder gehouden op woensdagavond 25 november 2020 en zondagavond 17 januari 2021.


Meer?

Kijk op de Agenda van Pateo.NL voor meer workshops.


 

Deze online workshop is ook beschikbaar in het Engels.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/01/18.